Zycle ZBIKE 2.0 spinning szobabicikli bemutató videó

A Zycle ZBIKE 2.0 spinning szobabiciklivel fedezze fel a spinning és a beltéri tekerés élményeit!
A Smartbike ZBIKE 2.0 a legmodernebb technológiát a legmodernebb funkciókkal ötvözi. Kifinomult és elegáns dizájnjával a Smart ZBIKE 2.0 ideális edzőeszköz a kerékpárosok és a fitnesz szerelmesei számára, akik egyedi élményre vágynak. A sebességváltásnak köszönhetően, amely egy 15 sebességes egytárcsás kerékpárt szimulál, valósághűbb és nagyobb kihívást jelentő kerékpározási élményben lesz része. Ez a háttérvilágítású gombokkal ellátott elektronikus rendszer teljesen a kormányba van integrálva, és célja, hogy ugyanazokat az érzéseket reprodukálja, mint a kerékpárosok a kerékpárjukon.
A ZBIKE 2.0 rendkívül csendes. A Poly-V szíjnak köszönhetően az átviteli rendszer minimális zajt produkál, így nyugodt környezetben élvezheti, miközben izgalmas virtuális világokban merülhet el edzései során. A ZBIKE 2.0 teljesen adaptálható a különböző egyénekhez, férfiakhoz és nőkhöz egyaránt. Különböző edzésmotivációjú emberek számára tökéletes. Kiszolgálja azokat a felhasználókat, akik intenzív és hatékony edzésre vágynak legendás hegyi hágók megmászásával, valamint azoknak, akik egyszerűen csak kerékpározni szeretnének, miközben kedvenc zenéikkel egy beltéri kerékpáros órát élveznek. De ez még nem minden, az új ZBIKE 2.0 új ingyenes próbakuponokat is kínál a piac legjobb szimulátoraihoz és fitnesz-alkalmazásaihoz, amelyek segítségével új edzési tapasztalatokat fedezhet fel, és magasabb szintre emelheti edzéseit. Az edzések további megkönnyítése érdekében az új Zycle APP izgalmas funkciókat kínál, például egy képernyőt, ahol megjelenítheti az edzés során szerzett összes adatot, egyszerűen csatlakoztatva a ZBIKE 2.0-t okostelefonjához vagy táblagépéhez. Fedezze fel a kerékpározás és fitnesz kiválóságait az élvonalbeli Smartbike ZBIKE 2.0-val, és élvezze az egyedülálló élményt, miközben eléri céljait!

Fedezze fel az új nyerget, amelyet úgy terveztek, hogy maximális kényelmet és a legújabb technológiát biztosítsa. Nyergünket gondosan az Ön igényeinek figyelembevételével készítettük, és kivételes támaszt nyújt minden pedálmozdulatnál. Ergonomikus kialakításának és kiváló minőségű párnázatának köszönhetően kényelmetlenség nélkül élvezheti az edzéseket. A ZBIKE 2.0 nyereg tökéletesen alkalmazkodik az Ön anatómiájához, optimális tartást biztosít, és lehetővé teszi a helyes testtartás megtartását az edzés során. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy beltéri edzéseit magasabb szintre emelje. Az új ZBIKE 2.0 nyereggel hatékonyabban érheti el céljait, és páratlan edzésélményben részesülhet.

A ZBIKE 2.0 robusztus, háttérvilágítású ellenállásgombokat kínál, amelyek lehetővé teszik a nehézségek pontos és könnyed beállítását. Tapasztalja meg a továbbfejlesztett funkcionalitást és a kivételes tapintható visszajelzéseket, miközben páratlan tekerési élményben lesz része. Háttérvilágítású sebességváltóink gondosan lettek megtervezve, hogy kiegészítsék az új ZBIKE 2.0 innovatív funkcióit. Tartósságuk mellett ezek a sebességváltások sima és precíz érzetet biztosítanak, lehetővé téve a könnyű fokozatváltást. Növelje élményét a ZBIKE 2.0 háttérvilágítású sebességváltóival. Fedezze fel a stílus, a funkcionalitás és a tartósság tökéletes kombinációját.

A ZBIKE 2.0 innovatív és kifinomult kialakításával az elegancia és a hatékonyság tökéletes kombinációját kínálja, teljesen új szintre emelve a kerékpározás élményét. Innovatív és kifinomult kialakítása a stílus és a teljesítmény tökéletes keveréke. A karcsú vonalakkal és az aprólékosan kidolgozott részletekkel ez az intelligens kerékpár nem csak lenyűgöző vizuális élményt nyújt, hanem kivételes kényelmet is biztosít minden tekerésnél. Nem fog tudni ellenállni a legmodernebb dizájnjának. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy elsőként élvezze a ZBIKE 2.0-t, az okoskerékpárt, amely egyesíti az avantgárd esztétikát a legújabb technológiával. Ne felejtsen el hidratált maradni, miközben élvezi az intenzív edzést az új ZBIKE 2.0-val.

Készüljön fel arra, hogy beltéri kerékpáros edzéseit egy teljesen új szintre emelje az új Zycle App segítségével, amely tökéletes társ a ZBIKE 2.0-hoz!

Az új ZYCLE App teljes körű és személyre szabott élményt nyújt. Miközben elmerül az edzésekben, azonnal nyomon követheti és beállíthatja teljesítményét, biztosítva ezzel, hogy elérje céljait és feszegesse a határait.

Ezen túlmenően, minden edzés végén az App átfogó összefoglalót biztosít, amely tartalmazza az összes releváns adatot, lehetővé téve az előrehaladás elemzését és az elért eredmények megünneplését.

A ZBIKE 2.0 egy exkluzív szoftververzióval rendelkezik, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy a felhasználók számára soha nem látott szimulációs élményeket nyújtson. A Simulation Algorithm 4.0 lehetővé teszi, hogy a ZBIKE 2.0 kompatibilis legyen a piacon lévő bármely fitnesz- vagy kerékpáros szimulátorral. Célja, hogy javítsa az automatikus ellenállási mód és a kézi üzemmód közötti átmenetet, ahol a felhasználók kiválaszthatják edzésük intenzitási szintjét. A ZBIKE 2.0 és a fejlett szimulációs algoritmus 4.0 segítségével soha nem látott zökkenőmentes és magával ragadó szimulációs élményekben lehet része.

Ez az új szoftver jelentősen javítja ennek a Zycle ZBIKE 2.0 spinning szobabicikli modellnek a teljesítményét az előzőhöz képest.

  • BECSÜLT TELJESÍTMÉNY: 2% +/-
  • MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY 40 KM/ÓNÁL: 2300 watt
  • MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY: 10 KM/H-nál 375 watt
  • CSATLAKOZTATÁS: ANT és Bluetooth FTMS
  • LEJTŐ SZIMULÁCIÓ: Maximális lejtése 20%
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük