Mire érdemes figyelni evezőgép választásnál?

Az evezőgépek, evezőpadok nagyon hasznos kardió gépek, melyek segítik számunkra a fittségünk megőrzését vagy elérését, a zsírégetést, állóképességünk javítását, hasznos és pozitív lehet szív és érrendszerünkre, segítheti a vércukor optimalizálását és még számos pozitív hatást írhatunk e géptípus neve mellé!

Persze mindezek eléréséhez szükséges, hogy jól válasszunk! Ezért szeretnénk néhány információval segítségükre lenni, hogy mik is lehetnek fontosak egy evezőgép kiválasztásánál, illetve mi melyik evezőt és márkákat ajánljuk!

Evezőgépeknél olyan nagyon rosszul nem tudunk dönteni, mivel alapvetően két fő kategóriába tudjuk sorolni e kardió gépeket. Vannak a teleszkópos és a huzalos evezők. Mi elsősorban a huzalos evezőket javasoljuk, ugyanis egyes teleszkópos evezőkre nagyon oda kell figyelni, mert huzamosabb használat után a teleszkóp könnyen tönkre mehet és annak pótlása gyakran olyan magas tétel, ami közel az evezőgép vételárával is vetekszik. Huzalos rendszereknél ritkán találkozni meghajtási problémával, így ezek biztosabb pontok lehetnek életünkben. Ráadásul a huzalos evezőket többféle izomcsoporthoz is használhatjuk és több edzési gyakorlatot is végezhetünk velük. Nálunk az első számú evezőpad a Horizon Oxford evező, mivel ez egy légellenállásos rendszerrel működik, mely olyan erővel fékez, amilyen erővel húzzuk a huzalt, így ezt gyakorlatilag nem tudjuk kinőni, mint egy fix lendkerekes evezőgépet. Ez a modell, már több iskolában, tűzoltóságon, fitneszteremben, hotelben bizonyított, így bátran ajánljuk! Ezt a technológiát egyébként ipari gépeknél is előszeretettel használják. Érdekes és szintén jó választás lehet még a vízmeghajtású evezőgép is, melyre igen széles garanciákat vállalnak!

Természetesen az evezőgépek funkciói sem elhanyagolhatóak, de ez mindig másodlagos kérdés, mivel szinte minden evezőpad tudja az alap funkciókat, így azok biztosan jól használhatóak! Persze, ha extra kívánságaink vannak egy géppel kapcsolatban, akkor jól körül kell néznünk! Természetesen mi most is állunk rendelkezésükre ezért, ha kérdése van, keressen fel bennünket és örömmel segítünk!

Nagyon fontos még, hogy legyen a márkának saját hazai szerviz ellátottsága, szervize!!!

Cégünk az alábbi márkákat ajánlja, melyek már bizonyítottak és komoly tapasztalatokkal bírunk e márkák terén:

  • Horizon Fitness
  • Vision Fitness
  • Christopeit Sport
  • Adidas
  • Reebok Fitness
  • Impulse Fitness
  • Matrix Fitness

Amennyiben nem biztosak a választásukban, úgy keressenek fel bennünket bátran és kérjék ki szakvéleményünket, tanácsainkat!

Bővebb információt az „infó a gépekről” menüpontunk alatt találhat!

Reméljük sikerült némi segítséget nyújtanunk a megfelelő választáshoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük