Mire érdemes figyelni futópad választásnál?

Milyen szempontokat, fontos paramétereket kell figyelembe venni, ha az ember futópadot választ?

A mai világban már rengeteg márka és gyártó termékei közül tudunk választani, számos szaküzlet, webáruház és hipermarket választéka áll előttünk. Hogyan tudjuk mégis kiválasztani a nekünk legmegfelelőbbet? Mire kell nagyon odafigyelnünk, mit nem szabad figyelmen kívül hagyni a vásárláskor?

Első lépésként – legalább nagyvonalakban – el kell döntenünk milyen célokra, milyen igénybevétel mellett hányan használnák mondjuk napi / heti szinten a futópadot, milyen extra igényeink vannak a géppel szemben (beépített programok, média lehetőségek – MP3, edzés szoftverek – ventillátor, ortopéd szalag, stb.). A futópad mérete, a futófelület mérete, a gép súlya és teherbírása további kritikus szempontokként jelennek meg! A lakásban található szabad alapterület nagysága is befolyásolhatja a dolgot. Ezeket mind-mind mérlegelnünk kell és ezt követően szabad csak választani! Erősen ajánlott szakember segítségét kérni a döntésben, hiszen egy laikus leendő felhasználó nem biztos, hogy minden szempontot számba venne a döntést megelőzően, azonban már most látjuk, ez mennyire fontos!
Az egyik legfontosabbat pedig a végére hagytuk: egy valamire való mai modern futógép kell, hogy rendelkezzen csillapító / izület kímélő rendszerrel, hogy olyanok is tudják űzni a sportot, akiknek esetleg boka / térd / egyéb izületi probléma miatt a betonon futásról le kellett mondaniuk.

Egyértelmű, hogy még egy belépő kategóriás (sőt, akár nem motoros!) otthoni futópadnak is megkérik az árát a kereskedők, így teljesen nyilvánvaló, hogy csak olyan termék vásárlásában lehetünk érdekeltek, melyet hosszútávon meghibásodásoktól mentesen, megbízhatóan tudunk használni. Kiemelkedően fontos tényező, hogy olyan gyártó cég gépét válasszuk mely komolyabb nemzetközi hálózattal, háttérrel rendelkezik és aktívan tevékenykedik akár a világ összes pontján, kontinensén. Csak egy ilyen vállalattól számíthatunk olyan futópadra, mellyel szemben nem lehetnek minőségi vagy megbízhatósági kifogásaink, jól használható valamint +felhasználóbarát kezeléssel bír, illetve akár hosszútávú és valós garanciákat biztosít!

Bár sokan szkeptikusak a Távol-Keleten gyártott eszközökkel kapcsolatban, nem árt erről is ejteni néhány szót. Manapság MINDEN nagy cég, valamire való gyártó abból a térségből választ magának helyet a gyártásra. Ismerünk olyan cége(ke)t, aki(k) korábban Németországban gyártotta a gépeit, azonban ők is kivétel nélkül Kínára tették le sok-sok éve már a voksukat.

A mi kínálatunkban olyan termékeket találhat, melyek mögött Német és Amerikai óriáscégek, nagyvállalatok állnak. Bár az eladási árak versenyképességének biztosítása érdekében Keleten gyártatnak, nagyon komoly és szigorú, Német minőségbiztosítási szakemberek felelnek a kifogástalan minőségért! Ennek hiányában szó sem lehetne arról, hogy az Európai piacra kerülhessenek a gépek, ennél jóval komolyabb nívójú cégekről beszélünk!
Közép-Európai elhelyezkedésünknek megfelelően mi rendszerint Németországból vásároljuk meg a termékeket, melyek többszörösen átestek a vizsgálatokon és már forgalomba kerültek Nyugat-Európában.

Büszkék vagyunk a Horizon Fitness, Vision Fitness, Matrix Fitness, Christopeit Sport, Reebok márkák kizárólagos képviselésére, hiszen olyan futópadokat tudunk biztosítani Kedves vásárlóinknak, melyek magas minőséget és nívót képviselnek, a piacon található legelőnyösebb garanciális feltételekkel rendelkeznek, valamint kiváló sportolási lehetőségeket biztosítanak, a szó szoros értelmében: mindenkinek, aki futópadot keres!

Amennyiben nem biztosak a választásukban, úgy keressenek fel bennünket bátran és kérjék ki szakvéleményünket, tanácsainkat!

Nézzen be hozzánk és kérje szaktanácsadóink segítségét a legtesthezállóbb termék kiválasztásában!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük