Mit kell tudnia egy profi fekvenyomó padnak

Az otthoni edzőterem nyugis és nem csak pénzt, de rengeteg időt is megspórolhatsz vele.
Gondolj csak bele, nem kell külön a terembe járnod és a másik nagy előnye, hogy olyan felszereléseket pakolhatsz bele, amilyet te szeretnél. Ebben a cikkben most bemutatunk néhány fekpadot, melyeket nem csak a melled, a hátad, a vállaid, de a lábaid edzésére is alkalmazhatsz.


Christopeit Power XL multifunkciós fekvenyomó pad

Ez a fekpad több fokozatban állítható háttámlával, bicepszpaddal, hátgéppel, valamint max. 30 kg teherbírással rendelkező lábgéppel van felszerelve. Mivel ez egy összecsukható fekpad, amely kis helyen is elfér, kitűnő választás bármilyen lakásba otthoni edzésekre.

Vázszerkezete nagyon masszív és strapabíró acélszerkezet, amelynek a méretei 50×50 mm-es és 35×35 mm-es. Teherbírását tekintve kategóriájában nagy teherbíró képességgel rendelkezik, hiszen 120 kg-os felhasználói teherbírása mellett még 100 kg súlyt is pakolhatsz rá.
A kényelmes edzést biztosítja a műbőr ülőke és háttámla borítás, a szivacsozott kapaszkodók, a 7 szögben állítható fekrész, valamint az ergonomikus fekvőfelület, amely szintén műbőrrel van beborítva.

Ez a fekvenyomó pad 25-30 mm -es súlytárcsákkal szerelhető fel, te magad állíthatod be a bicepszpad magasságát, pozitívba és negatívba állíthatod a fekpadot, illetve a bicepszpad és hátgép kivehető.
Abban az esetben, ha megvásárolod a Christopeit Power XL multifunkciós fekvenyomó padot, akkor 2 év garanciát kapsz hozzá!

Kelton HL2 Spartan fekvenyomó pad

Tudtad, hogy ezt a fekpadot a krakkói Testnevelési Egyetem professzorai tesztelték és hagyták jóvá!

Amellett, hogy hihetetlen teherbírással rendelkezik – amit a 350 kg-os teherbírás tesztje is igazol – kiváló választás lehet akkor, ha az otthoni edzőtermedet szeretnéd profi fitness eszközökkel felszerelni.

Szinte minden izomcsoportodat edzheted vele, nagyon kényelmes az ülőkéje, amely 6 fokozatban állítható. Háttámláját 7 fokozatban állíthatod, fekvő felülete pedig igényes kárpitozással készül.

Kapcsolódó termékek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük