Milyen szobakerékárt vegyek az idei évben

Arra a kérdésre, hogy melyik a legjobb szobakerékpár nincs egyértelmű válasz.
A szobakerékpárok különböző céllal és felhasználási móddal készülnek az emberek számára. A legjobb szobakerékpár egy szubjektív vélemény, a pontos igényeid, lehetőségeid alapján tudod kiválasztani a számodra legmegfelelőbb szobabiciklit.


Milyen izomcsoportokat mozgat meg egy szobakerékpár?
A szobakerékpár használata során elsősorban a lábad izmait tudod megerősíteni. A szobabicikli tekerése során te szabályozhatod, hogy mennyire akarsz izmot építeni, vagy netán fogyasztani.

Állíthatod szobakerékpárodat nehéz fokozatra, ekkor jobban fognak erősödni az izmaid. Ha pedig a tökéletes kardió edzésre vágysz, akkor az alacsonyabb fokozatra állítsd be, így nem lesz olyan megterhelő az edzés. Amikor az utóbbi módot választod, a zsír leadásából adódóan a teljes alakodra fog kihatni az edzés.

Ergométeres szobakerékpár
Egyenesen a Német piacról származik a közkedvelt Horizon GR6 Indoor Cycle szobabicikli, melyet több hazai fitness teremben megtalálhatsz, ha csoportos edzésre vágysz.

Ha pedig otthoni edzésre szeretnéd megvásárolni, akkor is kitűnő választás, hiszen kényelmes ergonomikus verseny nyereggel, állítható talpakkal, választható LCD kijelzővel, kengyellel felszerelt pedálokkal, valamint ECB mágnesfékkel van ellátva.

Ennek a minőségi szobakerékpárnak a fékrendszere úgy működik, mint egy filcrendszeres fék, de ez egy lényegesen erősebb és halkabb mágnesfékes rendszer.

A Horizon GR6 Indoor Cycle 136 kg-os teherbírással bír, szíjhajtása gondoskodik az állandó és biztonságos hajtásról, 16 kg-os lendítőkerékkel van ellátva. Annak érdekében, hogy edzés közben a lábad ne csússzon ki a pedálból egy SPD pedál, illetve egy kosaras megoldás gondoskodik. Tudj meg többet erről a szobabicikliről webáruházunkban!

Mágnesfékes szobakerékpár
Bemutatjuk a Christopeit Sport HT3 mágnesfékes szobakerékpárt, amely 150 kg-os teherbírással, mágnesfékes fékrendszerrel, Poly-V bordázott ékszíjjal, és 10 kg-os lendítő kerékkel van ellátva, amely biztosítja a megfelelő ellenállást az otthoni edzés közben.

Ennek a szobabiciklinek az LCD kijelzőjén olyan paramétereket állíthatsz be, mint az idő, távolság, összes távolság (ODO), sebesség, vagy a kalória.
Felszereltségét tekintve ez egy olyan kompakt szobakerékpár, melyen saját magad állíthatod be az ülés magasságát, az ülés távolságát, valamint a kormány dőlésszögét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük