Peak Performance GLUCOFAST

Cikkszám: PEAK-0093

A Glucofast egy átlagos molekulájú szénhidrát-hidrolizátum, melynek glikémiás indexe GI 115. A Glucofast izotoniás körülmények között, bizonyítottan magasabb energiamennyiséget visz a szervezetbe, mint a monoszacharidok

  • Magas minőségű termékek!
  • Garanciális és azon túli szervizelés!
  • Hosszabbított extra garancia!
  • Gyártók vagyunk és kizárólagos forgalmazók!
  • Ingyenes kiszállítás (* feltételek)!
  • Több mint 15 éves szakmai tapasztalat, élőszavas ügyfélszolgálat!
  • Online hitelügyintézés!
  • Hitelesített díjnyertes és megbízható webáruház!
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

Peak Prformance – Glucofast

 

A Glucofast egy átlagos molekulájú szénhidrát-hidrolizátum, melynek glikémiás indexe GI 115. A Glucofast izotoniás körülmények között, bizonyítottan magasabb energiamennyiséget visz a szervezetbe, mint a monoszacharidok (a dextróz vagy a fruktóz) és az ozmolaritása 100 mOsm/kg sol. Ezért ez a termék egy erõteljes szénhidrát feltöltést biztosít, erõs inzulin hullámot kiváltva a testben. A Glucofast a sportolók esetében, a kitartásukat javítja legfõképpen, mert a glikogén-raktáraikat feltölti, és inzulogén elõnyei miatt sok erõsportoló alkalmazza. A Glucofast emellett igen jó „tápanyag- szállító-mátrix”, mert a vérben található tápanyagokat ( creatin, aminosavak stb.) a test sejtjeibe juttatja, ahol azok felhasználódhatnak.

Táplálkozásfiziológiai háttér a Glucofast alkalmazásához:

1. A Glucofast nagyon nagy mennyiségû energiát képes (200 g szénhidrát/800 kcal vagy akár többet is) nagyon gyorsan (30 percen belül) a megfelelõ izotoniás körülmények között (folyadék nélkül a tápanyagok nem tudnak felszívódni) a szervezetbe juttatni.

2. Erõs inzulinlöketeket indukál rövid idõ alatt, és a vérben található tápanyagokat a testsejtekbe szállítja, ahol energiaforrásként és a sejtépítéshez felhasználódnak.


Mit várhatunk el a Glucofast alkalmazásától
?

Ön magas biológiai értékû szénhidrátot visz a szervezetébe Glucofast fogyasztásával, mellyel képes lesz a maximális fizikai teljesítményre, valamint gyorsabban fog regenerálódni szervezete az edzések után. Az erõs inzulinreakció, melyet a Glucofast elfogyasztásakor kivált a testben, minden a vérben található tápanyagot az izomsejtekbe, de a zsírsejtekbe is présel. Ha Ön megfelelõ táplálkozás mellett fogyasztja a Glucofast-ot, akkor néhány hét alatt akár 10 kg tömeget is felszedhet. (azonban, ha túladagolja, akkor testzsír is le fog rakódni).

Figyelmeztetés:

A Glucofast más, mint a CreaTeston, nem all-in-one formula, hanem egy kiegészítõ-mátrix, mely a legfontosabb, a szervezet számára értékes szénhidrátokat viszi a szervezetébe, melyek nagy mennyiségû energiát tudnak biztosítani az edzésekhez. Az optimális eredményhez Önnek minden alapvetõ tápanyagot biztosítania kell szervezete számára, hogy az elérhetõ legnagyobb izom- és erõépítés következzen be. Megfelelõ táplálkozással és további kiegészítõkkel tehát Ön, a szervezetében lévõ tápanyagokat a Glucofast segítségével az izomsejtekhez tudja szállítatni.

Tartalom:

  • 3500g / doboz
kg-ra lebontott ár: 1400,- HUF/ kapszula / tabletta / kg

További információk

Méretek 0,0000 × 0,0000 × 0,0000 cm

Márka

Peak Performance

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.