Peak Performance NITROX

Cikkszám: PEAK-0067

A NitrOX tartalmazza a leghatékonyabb nitric oxid elõanyagokat szinergikus, kölcsönösen egymás hatását erősítő kombinációban.A nitric oxid (NO) nitrogénből és oxigénből álló vegyület, mely az emberi szervezetben számos fontos folyamatban vesz részt.

 • Magas minőségű termékek!
 • Garanciális és azon túli szervizelés!
 • Hosszabbított extra garancia!
 • Gyártók vagyunk és kizárólagos forgalmazók!
 • Ingyenes kiszállítás (* feltételek)!
 • Több mint 15 éves szakmai tapasztalat, élőszavas ügyfélszolgálat!
 • Online hitelügyintézés!
 • Hitelesített díjnyertes és megbízható webáruház!
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

A NitrOX tartalmazza a leghatékonyabb nitric oxid elõanyagokat szinergikus, kölcsönösen egymás hatását erõsítõ kombinációban.

A nitric oxid (NO) nitrogénbõl és oxigénbõl álló vegyület, mely az emberi szervezetben számos fontos folyamatban vesz részt. Nitrox az l-arginin aminosavval kapcsolatos kutatásokon alapszik, azonban a Nitrox az arginin mellett MSM-t (metilszulfometán) és forskolint is tartalmaz, melyek az arginin, nitric-oxid szintézis stimuláló, illetve a sejteken és a szöveteken át történõ vérátömlés mennyiségének növelõ hatását, még jobban felerõsítik. Különösen az MSM hatása jelentõs, mely miatt a vérmennyiséget kapó izületi csontszövetek vérellátottsága is felerõsödik. A Nitrox régebbi fejlesztésû termék, mint a Vasobolan. Ha Ön borzalmasan erõs izompumpálást, és megnövekedett fizikai teljesítményt szeretne a Nitrox helyett a VASOBOLAN nagyon erõs, nitric oxid fokozónkat ajánljuk e termék helyett!

A nitric oxid biológiai funkciói az emberi szervezetben:

 • A nitric oxid növeli a vér áramlását a férfi nemi szervbe – ezért segíti az erekciót.
 • A nitric oxid szerepet játszik a nõi nemi vágy fokozásában – az NO a klitoris Corpus Cavernosum területén koncentrálódik, mely a klitoris erekciós mûködésében vesz részt.
 • A nitric oxid segít kontrollálni a vérnyomást – az NO az erek belsõ falánál keletkezik, mely artériák a körbeveszik a lágyizmokat (melyek mozgását nem tudjuk kontrollálni). Az NO hatására az erek ellazulnak, mely a vérnyomás csökkenését eredményezi.
 • A nitric oxid javítja az izmok koordinálását., és az izmok mozgatását segíti, az egyensúlyérzéket fokozza.
 • A nitric oxid stimulálja az immunrendszert, a rákos sejtek és a mikro-organizmusok elpusztítását is segíti……stb.

Összetevõi között van az arginin-hidroklorid, a gyakran alkalmazott arginin-alfa-ketoglutarát és az arginin-keto-isokaproát.
Az Arginin az elsõdleges forrás, mely a nitrogén részt szolgáltatja az NO molekula keletkezéséhez.
Mivel a hidroklorid forma több arginint tartalmaz, ennek az anyagnak a biológiai értéke 83% is lehet. A nitric oxid molekula rengeteg funkcióval rendelkezik, mint pl. az idegsejtek jelátvivõ anyaga, az immunrendszert erõsíti, az izomnövekedést és a vérátömlés mennyiségét és minõségét szabályozza a szövetekben. Az optimális vérátömlés azt jelenti, hogy a tápanyagok, savak, és hormonok gyorsabban a testsejtekhez érkeznek, mely természetes módon növeli a teljesítõképességet (a nemi teljesítõképességet is – hiszen az erekcióhoz is megfelelõ vérmennyiség szükséges), mellyel az izomzat növekedését tudjuk gyorsítani.

Táplálkozásfiziológiai háttér a NitrOX alkalmazásához:

1. A NitrOX tartalmazza a legerõsebb nitric oxid elõanyagokat melyeket e pillanatban a tudomány ismer.

2. A lehetõ legüresebb gyomorra bevett NitrOX mûködik a legjobban. A Nitrox tulajdonképpen egy nitric oxid löket, mely folytán a sejtek és a véredények vérbõsége javul, a több vér, több tápanyagot visz magával az izomsejtekhez és a nemi szervekhez, ezért a teljesítõképesség és az izomnövelés stimulálódik.

Mi várhatunk el a NitrOX szedésétõl?

A NitrOX hatékonysága, és a vele járó izomzatnövekedés mértéke nagymértékben függ a táplálkozás minõségétõl, és a további kiegészítõk szedésétõl. (creatin, aminosavak, Createston stb.). A NitrOX javítja a vérbõséget, mely a nemi teljesítõképesség szempontjából igen fontos tényezõ. Érezhetõen erõsebb lesz az izompumpálás az elsõ bevétel után, igy természetes, hogy a keményebb edzés után, az izomsejtépítés megindul. Egyes spekulánsok felállították a csúcs-pont-teóriát, mely szerint, a nitric oxid alkalmazásával az izom természetes csúcs pontja felmagasodik. Ez a szenzációs de vitatott teória azt jelenti, hogy a test több izomzatot tud felépíteni, mint „normális üzemmódban”, ezért edzés szünetek után is gyorsabban visszajön az esetlegesen leépült izomzat.

Figyelmeztetés:

A NitrOX más termék mint a Createston, nem all-in-one formula, hanem egy speciális kiegészítõ, mely a szervezet mûködését szabályozza, de sem szénhidrátot, sem fehérjét vagy más tápanyagot nem szolgáltat. Az optimális eredmény érdekében Önnek minden alapvetõ tápanyagot biztosítania kell a szervezete számára, mellyekkel maximális izom- és erõnövekedést tud elérni. Öszességében tehát, Önnek megfelelõen kell táplálkoznia és lehetõség szerint további kiegészítõket is szednie.

Tartalom:

 • 120 db 1000 mg-os kapszula / doboz
db-ra lebontott ár: 49,16,- HUF/ kapszula / tabletta

További információk

Méretek 0,0000 × 0,0000 × 0,0000 cm

Márka

Peak Performance

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.