Peak Performance TRIBULUS TERRESTRIS

Cikkszám: PEAK-0073

A Tribulus Terrestris (röviden TT) talán a legismertebb és a biztosan állíthatjuk a legnépszerûbb természetes ’tesztoszteron-booster” a világpiacon. Az optimális tesztoszteron-szint közvetlenül egyenlõ az izomzatépítéssel, zsírlebon

 • Magas minőségű termékek!
 • Garanciális és azon túli szervizelés!
 • Hosszabbított extra garancia!
 • Gyártók vagyunk és kizárólagos forgalmazók!
 • Ingyenes kiszállítás (* feltételek)!
 • Több mint 15 éves szakmai tapasztalat, élőszavas ügyfélszolgálat!
 • Online hitelügyintézés!
 • Hitelesített díjnyertes és megbízható webáruház!
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

A Tribulus Terrestris (röviden TT) talán a legismertebb és a biztosan állíthatjuk a legnépszerûbb természetes ’tesztoszteron-booster” a világpiacon. Az optimális tesztoszteron-szint közvetlenül egyenlõ az izomzatépítéssel, zsírlebontással és a gyorsabb regenerációval az ezdés után. A Tribulus több mint 10 féle saponint tartalmaz, mely anyagok, a szteroidokhoz hasonló kémiai alakzatú természetes anyagok.

A TT egy gyógynövény. Hatásai a következõek az emberi szervezetben:

 • a TT nagymértékû javulást okoz szívgörgyöktõl szenvedõ betegeknél, tágítja a szívkoronaereket, és javítja a szív vérkeringését
 • a TT növeli a szervezet energiáját, csökkenti a fáradtság érzetet, javjtja az állóképességet
 • a TT serkenti az lutein hormon termelõdést, mely azt ’üzeni’ a szervezetnek, hogy növelje a tesztoszteron termelést
 • a TT növeli a szexuális vágyat. Stimulálja a sperma termelõdést, és javítja annak minõségét, a spermiumok mozgóképességét, és túlélési idejüket
 • a TT enyhíti a nõi menopausa több szimptómáját
 • a TT javítja az általános kedély állapotot.

Klinikai vizsgálatok és a gyakorlati tapasztalatok is azt mutatták, hogy a TT némely esetben kevésbé jó eredményeket produkál. Hatékony szer, mely (41%-al magasabb szabad tesztoszteron szintet mértek 5 napon belül egy bulgár tanulmány szerint az egyénekben), jó közepes, minimális és semmilyen (semmilyen különösebb tesztoszteron szint emelkedés) eredményeket hozott a tesztoszteron szint emelése terén. Kiderült, újabb elméleti, és gyakorlati kutatások szerint, hogy amennyiben az egyén TT eredményei meglehetõsen ingadoznak, akkor ez az emberi bélflóra minõségével áll kapcsolatban – tehát a bélbaktériumok aktivitásától függ. Általában a bélbaktáriumok, a TT-saponinokat biológiailag értékesebbé teszik, melybõl következik, hogy a bulgár tanulmány eredményei elérhetõek (de nem a supermarketekben kapható, hanem valódi baktériumokkal készült joghurt) fogyasztásával!

 

Táplálkozásfiziológiai háttér a Tribulus Terrestris alkalmazásához:

1. Ez a többféle saponin kiegészítõ erõsíti az endokrin rendszert, növeli a lutein hormon szintet, mely javítja a szervezet belsõ férfi hormon (tesztoszteron) termelését, de a nõkben a nõi hormonok termelődését.

2. A Tribulus saponin hatékonysága meglehetõsen ingadozó, az különböző emberek bérflórájától függően (a bélbaktériumok aktivitásától), melyet probiotikus táplálkozással lehet javítani. (elõflórás joghurtok fogyasztásával)

Mit várhatunk el a Tribulus Terrestris szedésétõl?

A Tribulus hatásossága nagymértékben függ a táplálkozási szokásoktól és a további táplálék kiegészítõk szedésétõl (creatin, aminosavak, Anabolic Stack stb.). Ha ön jó bélflórával rendelkezik, akkor a Tribulus jobb eredményeket hoz, mint ha prohormonokat szedett volna, mely a nagyobb izomkeménységben, szexuális, és fizikai erõben, erõsebb zsírégetéseben, vitalitásban, és az edzések utáni gyorsabb regenerációban fejezõdik ki.

Figyelmeztetés:

A Tribulus nem olyan termék, mint a Createston, tehát nem all-in-one formula, hanem egy saponin keverék kiegészítõ, mely szabályozza a szervezet mûködését, de sem szénhidrátot, fehérjét vagy más tápanyagot nem juttat a testbe. Az optimális eredmény elérése érdekében Önnek minden alapvetõ fontosságú anyagot a szervezetébe kell jutattania, hogy az erõ és izomnövekedés a maximális legyen. Mindent összevetve tehát, Önnek megfelelõen kell táplálkoznia, és esetlegesen további táplálék kiegészítõket szednie.

Tartalom:

 • 60 db 1000 mg-os kapszula / doboz
db-ra lebontott ár: 81,16,- HUF/ kapszula / tabletta

További információk

Méretek 0,0000 × 0,0000 × 0,0000 cm

Márka

Peak Performance

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.