Peak Performance ZMA

Cikkszám: PEAK-0076

A ZMA (cink-monometionin-magnéziumaszpartát) segít beállítani az optimális tesztoszteron és IGF-1 szintet, ezért közvetve javítja az izomzatépítést, zsírégetést, és az edzés utáni regenerációt.

  • Magas minőségű termékek!
  • Garanciális és azon túli szervizelés!
  • Hosszabbított extra garancia!
  • Gyártók vagyunk és kizárólagos forgalmazók!
  • Ingyenes kiszállítás (* feltételek)!
  • Több mint 15 éves szakmai tapasztalat, élőszavas ügyfélszolgálat!
  • Online hitelügyintézés!
  • Hitelesített díjnyertes és megbízható webáruház!
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

A ZMA (cink-monometionin-magnéziumaszpartát) segít beállítani az optimális tesztoszteron és IGF-1 szintet, ezért közvetve javítja az izomzatépítést, zsírégetést, és az edzés utáni regenerációt. A ZMA nem varázsszer, mint azt gyakran hallani róla. Nem más, mint a szervezet számára egy OPTIMÁLISAN felszívható cink- és magnézium- kiegészítõ. Mindkét elem, a fent leírt anyagcserefolyamatokban vesz részt, mely tulajdonságuk a sportolók esetében fontos. Ha az atléta szervezete hiányt szenved e két elembõl, akkor a ZMA alkalmazása egy kisebb csodát fog okozni! A test számára e vegyületek felszívhatósága az aminosav metionin és az aszparginsav kémiai kötésétõl függ. Az átlagos formulák 16% magnéziumot tartalmaznak, magnéziumaszpartát formában, azonban a kémia kötések nem megfelelõek. Ezért mi a 8%-os-formulát választottuk. Igy Önnek kétszer annyi kapszulát kell bevennie, azonban a leghasznosíthatóbb formában kapja meg az anyagokat a szervezete.


Táplálkozásfiziológiai háttér a ZMA szedéséhez:

1. A magnézium és a cink megszámlálhatalanul sok anyagcserefolyamatban vesznek részt, melyek az anabol jellegû testfunkciók megfelelõ mûködésért felelõsek.

2. A ZMA az új magnéziumaszpartát (csak 8% magnéziumtartalom a korábbi 16% helyett) az optimális felszívhatóságot biztosítja a cink és magnézium formulákat tekintve a szervezetben.

Mit várhatunk el a ZMA alkalmazásától?

A ZMA hatkonysága nagymértékben függ a táplálkozási szokásoktól és a további táplálék kiegészítõk szedésétõl.(creatin, aminosavak, Anabolic Stack etc.). Ha az Ön szervezete nagymértékû hiányt szenved bármelyik anyagból (mely nem feltétlenül észrevehetõ) akkor a ZMA szedése alatt az izomzatépítés és a zsírégetés erõsen javulni fog! Ha az Ön szervezete nincs megfelelõen ellátva ezekkel az elemekkel (mely legtöbbször kifejezõdik teljesímény visszaesésben), a ZMA hatása érezhetõ lesz, és amennyiben az Ön szervezete megfelelõen el van látva, akkor már Ön tudja milyen érzés, ha ZMA-t szed. A folyamatos szedés hatására az Ön teste el lesz látva a megfelelõ anyagokkal.

Figyelmeztetés:

A ZMA más mint a Createston, nem All-in-One Formula, hanem egy mátrix, mely szabályozza a szervezet mûködését, de sem szénhidráttal, sem fehérjékkel, sem ,más tápanyaggal nem látja el a szervezetet. Az optimális eredmény elérése érdekében Önnek mindent alapvetõ tápanyaggal el kell látnia szervezetét, hogy a maximális izom- és erõnövekedést érje el. Mindent összevetve tehát, Önnek megfelelõen kell táplálkoznia, és esetlegesen további táplálék kiegészítõket szednie.

Tartalom:

  • 120 db 1100 mg-os kapszula / doboz

db-ra lebontott ár: 40,8,- HUF/ kapszula / tabletta

További információk

Méretek 0,0000 × 0,0000 × 0,0000 cm

Márka

Peak Performance

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.