Power Track POWER TAURINE

Cikkszám: PWT-012

A taurin egy kevésbé ismert, de sportolók számára igen fontos aminosav.
A glutamin után a taurin fordul elő legnagyobb mennyiségben az izomsejtek rendelkezésére a megfelelő fejlődéshez. Testépítők vonatkozásában a taurin egyik legfontosabb tulajdonsága,

  • Magas minőségű termékek!
  • Garanciális és azon túli szervizelés!
  • Hosszabbított extra garancia!
  • Gyártók vagyunk és kizárólagos forgalmazók!
  • Ingyenes kiszállítás (* feltételek)!
  • Több mint 15 éves szakmai tapasztalat, élőszavas ügyfélszolgálat!
  • Online hitelügyintézés!
  • Hitelesített díjnyertes és megbízható webáruház!
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

POWER TAURINE

Power Track – Taurine

Power Track – Taurine 

 

A taurin egy kevésbé ismert, de sportolók számára igen fontos aminosav. A glutamin után a taurin fordul elő legnagyobb mennyiségben az izomsejtek rendelkezésére a megfelelő fejlődéshez. Testépítők vonatkozásában a taurin egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy „inzulin szerű” hatása van, ami azt jelent, hogy növeli a glükóz és az aminosavak anyagcseréjét. Kutatások kimutatták, hogy a taurin aktív szerepet tölt be az úgynevezett sejttérfogat növelésben is (ennek a folyamatnak köszönhető az izmok látványos domborodása), továbbá növeli az izomsejtekben a protein szintézist, minek következtében több aminosav hasznosul. Tesztek szerint napi háromszori minimum 500 mg taurin bevitele segít megelőzni az izmok leépülését. A taurin a szervezet is előállítja két másik aminosavból, a metioninból és a ciszteinből a B6 vitamin segítségével, de az így előállítható mennyiség testépítők, erőemelők és aktív sprotolók esetében nem mondható elegendőnek. Így habár a biokémikai besorolás szerint nem esszenciális aminosav a taurin, mégis egyes esetekben, amikor az izomzat az átlagnál jóval fejlettebb, létfontosságú, hogy elegendő álljon belőle rendelkezésre. Intenzív sportolás és testmozgás csökkenti a szervezet taurinszintjét, így azt feltétlenül pótolni kell. Ideális esetben nepi 1-2 gramm taurint ajánlott bevinni, lehetőleg edzés után kapszula formájában. Használatával azt fogjuk tapasztelni, hogy feszesebbek az izmok, gyorsabban és könnyebben regenerálódnak, továbbá lendületesebben megy az edzés.

 

Kiszerelés:

 

120 kapszula

Db-ra lebontott ár: 28,33,- HUF/db / kapszula / Tabletta

Adagolás:

 

Fogyasztása leginkább edzés után javasolt. Egyszeri adagja 1-2 kapszula, melyet vízzel vagy proteinitallal együtt vegyünk be.

1 kapszula az alábbiakat tartalmazza:

 

Taurin:                                   750 mg

 

Power Track – Taurine 

További információk

Méretek 0,0000 × 0,0000 × 0,0000 cm

Márka

Power Track

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.