Vital Force Fit-ball labda

8.190 Ft

Garancia: 1 év
Cikkszám: REMED-0014

Fit-ball labda az alakformálás, tartásjavítás, erősítés, nyújtás ideális eszköze!

Elfogyott

Értesítsenek, ha a termék újra elérhető.

 • Magas minőségű termékek!
 • Garanciális és azon túli szervizelés!
 • Hosszabbított extra garancia!
 • Gyártók vagyunk és kizárólagos forgalmazók!
 • Ingyenes kiszállítás (* feltételek)!
 • Több mint 15 éves szakmai tapasztalat, élőszavas ügyfélszolgálat!
 • Online hitelügyintézés!
 • Hitelesített díjnyertes és megbízható webáruház!
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

Fit-ball labda

A Fit Ball labda az alakformálás, tartásjavítás, erősítés, nyújtás ideális eszköze! Megoldás az ülőmunka okozta hát és derékfájás ellen. A Fit-Ball a nagy labdák között a legjobb minőségű, prémium-termék színvonalat képviseli. Megoldást nyújt az állandó ülőmunka okozta hátproblémák kezelésében, ezek megelőzésében. Nem utolsó sorban a különféle DVD-n levő sportprogramokkal vidám edzőtárs is költözik vele együtt lakásunkba. Az eszköz kiválóan alkalmas edzőtermi használatra, megfelelő komolyabb, otthoni igénybevétel esetére is. Minden kondicionális és koordinációs képességünket harmonikusan fejleszthetjük segítségével. Sok hölgynek okoz komoly lelki problémát a cellulitis, melynek eltüntetésében is az egyik legjobb eszköz a Fit-Ball, mivel az ülőfelület érintkezik az eszközzel, a rugózás okozta mechanikai és hőinger segít, hogy a szervezet az érintett területről is elhasználja a felesleges zsírszövetet. A rugózó mozgás erős súrlódásnak teszi ki a labdákat, melynek hatására az enyhén felmelegszik. Más célra kifejlesztett anyagokból készült labdáknál ez a folyamat megnyúlást, lágyulást eredményez. A Fit Ballt egyaránt használható erősítő-, tornagyakorlatokhoz, és ülésre is. (Amennyiben Ön főként ülni szeretne a labdán, a Sit’n’Gym ülőlabdát ajánljuk, melynek apró lábai megakadályozzák annak elgurulását.


Helyes tartás:

A megfelelő méretű labdán ülve könnyen megvalósítható a gerinc fiziológiás tartása. A porckorongokra körkörösen csaknem azonos nagyságú erők hatnak. A labda apró gördülései és a rajta ülő ember mozgásai ezen erők nagyságát kismértékben növelik – csökkentik. Ezáltal megvalósul a porckorongok álladó “masszírozása”, anyagcseréjük optimális lesz. Fontos, hogy közepes terpeszben, függőleges lábszárak mellett úgy üljünk a labda tetején, hogy térdszögünk 90-100 fok között legyen, medencénk kissé magasabban helyezkedejn el, mint a térdünk.

 

 

Fit-ball labda anyaga:

A Fit-Ball anyagát úgy alkották, hogy akármilyen hosszú ideig végzett aerob mozgás, edzés során is megtartja méretét, alakját, feszességét.A labda teherbírása statikusan 800 Kg, dinamikusan megközelítőleg 300 Kg, tehát nyugodtak lehetünk, biztosan elbír minket!! Amennyiben egy hegyes tárgy azt mégis kiszúrná, a BRQ (Hasadásmentes minőség) anyagú labdák nem robbanak fel, hanem lassan leeresztenek, mint az a fenti ábrán látható.

Fit-ball labda labdaméret kiválasztása


Testmagasság alapján:


Testmagasság Labdaátmérő
140 – 155 cm: 55 cm
155 – 172 cm: 65 cm
172 – 185 cm: 75 cm

Fit-ball labda Méretek:

 • 55 cm         5490,- HUF
 • 65 cm         6490,- HUF
 • 75 cm         7490,- HUF

 

Kérjük rendelésekor tüntesse fel melyik méretet választja!

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 0,0000 × 0,0000 × 0,0000 cm

Márka

Vital Force

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Értesítsenek, ha a termék újra elérhető.