X-CO X-CO

Cikkszám: XCO-001

Szeretné még intenzívebbé tenni a gyaloglást vagy futást a felsőtest és a karok egészséges igénybevételével?
Akkor önnek találták ki ezt a terméket!

Márka:X-CO
 • Magas minőségű termékek!
 • Garanciális és azon túli szervizelés!
 • Hosszabbított extra garancia!
 • Gyártók vagyunk és kizárólagos forgalmazók!
 • Ingyenes kiszállítás (* feltételek)!
 • Több mint 15 éves szakmai tapasztalat, élőszavas ügyfélszolgálat!
 • Online hitelügyintézés!
 • Hitelesített díjnyertes és megbízható webáruház!
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

X-CO

X-CO 

Szeretné még intenzívebbé tenni a gyaloglást vagy futást a felsőtest és a karok egészséges igénybevételével?
A hengerben található massza lökése a mozgás során bekapcsolja a core izmokat, melyek körbeölelik a medencét és az ágyéki szakaszt. A megfeszített has-, hát- és farizmok egy biztos központot hoznak létre mozgás közben. Az így intenzívebbé vált gyaloglás és futás egy erős bázissal hatékonyabbá teszi az edzést, védelem alá kerülnek az izületek!

A szett tartalma:

 • 2 db Xco walking & running sporteszköz
 • 1 db speciális sportöv, rajta 2 Xco tároló zseb, 1 kulacstartó és további 2 praktikus zseb, amely kiválóan alkalmas mobiltelefon, kulcs, zsebkendő és egyéb eszközök tárolására
 • 1 db training-DVD
 • Csomagolás: esztétikus, színes grafikával nyomtatott kartondoboz (méret: 29,5 x 12,3 x 21,5 cm)
A felsőtest edzése
A gyaloglás és futás nagyobb százalékban az alsó testfélt veszik igénybe. Az Xco walking & running használatakor a has, a karok, a vállöv, a mell és a felső háti szakasz izmai is dolgoznak, edzésben vannak.

Helyes testtartás
Mozgás közben figyelni kell a gerinc helyzetére és a fej tartására. Az Xco walking & running lökése teljes hosszában kapcsolja be a gerincfeszítő izmokat, így tartva megfelelő helyzetben a gerincet és a fejet!

Lendület
Az Xco walking & running használatakor erőteljesebbé vált karmozgás fejleszti a vállöv izmait, és lendületet ad az előre irányuló haladáshoz!

Hogyan működik az Xco?
Futás vagy gyaloglás közben a henger dinamikus mozgatása során a híg tömeg a henger egyik végéből a másikba kerül. Így jön létre a reaktív hatás. Ez az ide-oda mozgatás egyidejűleg feszít meg ellentétes izmokat, mint például a bicepsz (karhajlító) és a tricepsz (karfeszítő) izmokat.

Mi a különleges az Xco-ban?
Az Xco titka abban rejlik, hogy nem mozdulatlan tömegről van szó, mint egy súlyzó esetében, hanem híg tömegről. A híg súly a henger egyik végéből a másikba mozog, ami megfeszítésre készteti az izmokat. Az így keletkezett reaktív erővel az izület védve van.

Mire hat az Xco?
A reaktív mozgás arra ösztönzi a mélyen fekvő kötőszöveteket, hogy gyorsabban és nagyobb számban állítsanak elő új sejteket, ami úgy a gyógyászatban, mint a sporttudományokban forradalmian újnak számít. A szalagok, inak és az izomkötőszövet egyszerre regenerálódnak az intenzív tréning során.

Széleskörű alkalmazás
gyalogláshoz, túrázáshoz, futáshoz

Outdoor
Az Xco walking & running a legújabb és talán legtökéletesebb outdoor fittségi eszköz, melynek segítségével futás vagy gyaloglás során egy komplex edzést hajthatunk végre a felsőtest és a karok egészséges igénybevételével.

Indoor
Az Xco walking & running kiválóan alkalmazható a fitneszteremben végzett cardioedzés során, elsősorban a futógép használata közben.

X-CO

További információk

Tömeg 5 kg
Méretek 0,0000 × 0,0000 × 0,0000 cm

Márka

X-CO

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.