Első lendkerekes elliptikus tréner

Ebben a kategóriában kifejezetten az első lendkerekes azaz fronthajtásos modelleket találhatjuk meg. Ezen modelleknél, ahogy a nevéből is adódik, a meghajtási rész elől található, így egy optimálisabb Q faktort, egy hosszabb lépéshosszt és talán egyensebb testtartást biztosíthatunk, bár ez szubjektív kinek melyik kényelmesebb. Némelyik komolyabb márka elliptikus térner összecsukható, így kis helyen is elfér, könnyebb mozgatni, és egy mozdulattal lenyitható, mint egy futópad.

Szűrők mutatása

1–16 termék, összesen 25 db

1–16 termék, összesen 25 db

Ahogy azt fentebb a bevezetőnél írtuk, ebben a kategóriában a fronthajtásos ellipszis trénereket mutatjuk be. Alapvető különbségek a hátsó lendkerekes modellekhez képest a meghajtásban van. Ahogy a neve is mutatja, a meghajtási rendszer elől található, ami által a hátsó vezető sínek hosszabbak és ezáltal hosszabb lesz a lépési távolság is. Mivel nem kötött annyira a rendszer mint egy hátsó meghajtásos gépnél, ezért a pedálok közelebb kerültek, így egy sokkal egészségesebb mozgást tudunk biztosítani edzés közben. Ezt hívják „Q faktornak” ahol a két boka közti távolságot jelöljük ezzel az értékkel. Ez az érték minél kisebb annál értékesebb, hiszen elsarkítva, de ha terpeszben edzünk, a csontjaink, és ízületeink nem az optimális szögben mozognak, míg itt biztosan jól mozdulnak.

A fronthajtásos elliptikus trénerek nagy előnye, hogy ugyan nem mindegyik, de jó néhány összecsukható, így igazán kis helyen is tárolható. Némelyik modell egyedülálló szavadalmaztatott rendszerrel van ellátva, és egy mozdulattal összecsukható és lenyitható.

Az első lendkerekes ellipszis trénerek mozgás némileg eltér a szokványos hátsó lendkerekes modellekétől, így érdemes kipróbálni mindkét modellt, hogy melyik lehet számunkra kényelmesebb.

Keressen bennünket bátran, és mi segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő személyre szabott elliptikus trénert! Nálunk valóban azt fogja kapni, amire szüksége van!