Négyzet alakú trambulinok

Ebben a kategóriában kifejezetten a négyzet alakú trambulinjainkat tekinthetik meg. Többféle verzióban találhatnak ilyen eszközöket is széles választékunkban. Léteznek földbe sűlyesztett és szabadon álló (klassziku) föld feletti trambulinok is. Mindegy, hogy melyik mellett dönt, biztosan jól fog választani, mivel kínálatunkban, csak minőségi és megbízható eszközöket kínálunk, amikhez alkatrészek is kaphatóak a későbbiekben!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Mi az a négyzet alakú trambulin?

Tulajdonképpen semmi különös nincs ebben a termékben, csak a külső formája más, mint a hagyományos kör alakú trambulinoknak. Kiváló minőségből készült rozsdamentes vázszerkezettel rendelkeznek. Ahogy a neve is mutatja alakjuk négyzetes, ez lehet négyszög és téglalap is. Telepítésük két féle képen történhet.

Két típust különböztetünk meg:

  • Földbe sülyesztett trambulin
  • Szabadon álló klasszikus trambulin

A földbe sűlyesztett trambulinok telepítése kicsit más, mint a hagyományos modelleké. Itt ásni kell egy lyukat, ahova majd telepítjük a vázszerkezetet és arra húzzuk rá a megfelelő borításokat és felépítményeket.

A normál klasszikus szabadon álló trambulin esetében az összeszerelés tulajdonképpen ugyanaz mint a kör alakú változatokban. Bárhova helyezhetjük az udvaron belül, mozgathatjuk, és könnyedén lebonthatjuk. Míg a földbe sűlyesztett verziónél, ha lebontjuk, akkor ott lesz egy lyuk a kertünkben. Célszerű ezeket télen is kint hagyni, mert így kevésbé balesetveszélyes. Persze az oldalsó védőborítást mindeképp szereljük le télire.

Mit tartalmaz a trambulin általánosságban?

A trambulinhoz legtöbb esetben biztonsági háló tartozik. Ez a háló használaton kívül könnyen fel- és levehető. A biztonsági háló modell függő, de általánosságban kb 180 cm magas és a trambulin teljes kerületét lefedi. Így szinte lehetetlen leesni a trambulinról. Elején a háló zöld, kétoldalas cipzárral rendelkezik, mely 2 oldalról is nyitható. Itt lehet fellépni a trambulinra a lépcsőkön keresztül. (szabadon álló trambulin esetében) A maximális biztonság érdekében a trambulin párnázott PVC biztonsági éllel rendelkezik, amely extra csillapítást biztosít esés vagy rossz ugrás esetén. Ez a kopásálló él 30 cm széles és 1,5 cm vastag, fekete színű, zöld részletekkel. Mind a biztonsági él, mind az ugrófelület víz- és UV-álló.

Természetesen az alkatrészek cserélhetőek a későbbiekben, így ha meghibásodna, elöregedne, akkor is tudjuk pótolni!

Láthatják, hogy rengeteg trambulin van kínálatunkban, melyek kiválasztása nem is olyan egyszerű folyamat, természetesen, ha elakadna, keressen bizalommal bennünket, és segítünk megtalálni a megfelelő modellt!