Prémium trambulinok

Ebben a kategóriában a prémium trambulin termékeinket tekinthetik meg. Ezek a trambulinok jobb minőségben készülnek, mint az átlag kereskedelemben kapható trambulinok. Itt találhatnak kör alakú és négyzet alakú termékeket egyaránt. Illetve léteznek külső hálós és belső hálós trambulinok is. Ezeknél a termékeknél a prémium változata nem csak erős és nagy, de a kivitelezésben is kiváló. Gyönyörű külsővel rendelkeznek, esztétikus megjelenést biztosítanak a kertben!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Mit jelent a prémium trambulin?

Ezek az eszközök prémium minőségben kerülnek kiadásra, ami nem csak a minőséget, de a megjelenést is meghatározza. Erősebb és tartósabb anyagokból készülnek, mint a hagyományos verziók. Sajnos az áruk picit magasabb mint egy normál kereskedelmi trambulinnak, de igyekszünk ezt a még megfizethető kategóriában tartani.

Esetenként jobb felszereltséggel tudjuk kínálni, de az alapvető felszereltségek itt is megvannak.

A legfontosabb tulajdonságaik:

  • Maximális terhelhetőség 150 kg
  • Víz és UV álló
  • Erős keret 50 mm átmérőjű csövekkel
  • Biztonsági hálóval együtt szállítjuk
  • Tartalmazza a lépcsőt
  • Prémium anyagok
  • Általában egy színre van színezve minden alkatrésze

Ezeket a prémium termékeket a Virtufit holland gyártótól hozzuk, és természetesen minden termék rendelkezik a megfelkelő tanúsítványokkal is!

Különböző méretekben kapható, többnyire belső hálós verziókban. Ezek az eszközök többnyire föld feletti telepítésre ajánlottak!

Mit tartalmazhat egy prémium trambulin általánosságban?

A trambulinhoz legtöbb esetben biztonsági háló tartozik. Ez a háló használaton kívül könnyen fel- és levehető. A biztonsági háló modell függő, de általánosságban kb 180 cm magas és a trambulin teljes kerületét lefedi. Így szinte lehetetlen leesni a trambulinról. Elején a háló zöld, kétoldalas cipzárral rendelkezik, mely 2 oldalról is nyitható. Itt lehet fellépni a trambulinra a lépcsőkön keresztül. (szabadon álló trambulin esetében) A csomag tartalmazza többnyire a lépcsőt is, ami a prémium verziók esetében, a vázszerkezet színével azonosra van fújva, így nem üt el az eszköztől, és egységesebb képet mutat a kertben. A maximális biztonság érdekében a trambulin párnázott PVC biztonsági éllel rendelkezik, amely extra csillapítást biztosít esés vagy rossz ugrás esetén. Ez a kopásálló él általában 25-30 cm széles és 1,5-2,5 cm vastag, fekete színű, zöld részletekkel. (színekben típusonként lehet eltérés) Mind a biztonsági él, mind az ugrófelület víz- és UV-álló.

Láthatják, hogy rengeteg trambulin van kínálatunkban, melyek kiválasztása nem is olyan egyszerű folyamat, természetesen, ha elakadna, keressen bizalommal bennünket, és segítünk megtalálni a megfelelő modellt!