Puhafalú medencék

Amikor puha oldalú medencékről beszélünk, akkor minden esetben föld feletti medencékről beszélünk szilárd és összefüggő szerkezetű fal nélkül. A medence általában csak a bélés és néhány további támasztékból állhat. A szerkezet hiánya általánosságban növeli a kényelmet, de a medence érzékenyebb a sérülésekre. Használatuk egyszerű, hiszen csak ki kell teríteni, és felfújni a medence test karimáját, ezután felengedni vízzel.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Mi az a Puhafalú medence?

A puha oldalfalú medencék nagyszerű választást jelentenek, ha nem szeretne hagyományos, fémfalú, föld feletti medencét vásárolni. Olcsóbbak, könnyebben beállíthatók és általában kevesebb helyet igényelnek. Ráadásul általában mindent tartalmaznak, ami a medence üzembe helyezéséhez szükséges lehet: szűrő , szivattyú és létra

Az alacsonyabb ár általában azt jelenti, hogy nem annyira tartósak, mint merevfalú, vagy fémszerkezetes társaik. Egyes esetekben előfordulhat, hogy csak néhány évet tudja használni, de vannak olyanok, amelyek közel egy évtizedig, és talán tovább is kitartanak. Puha oldaluk sebezhetővé teszi őket az elemekkel szemben, ezért körültekintően használjuk ezeket!

Az ilyen típusú föld feletti medencéket vinil falak jellemzik, amelyek bélésként is szolgálnak. Bár minden puha oldalú medencének megvan ez a minősége, többféle típust is kínálunk: pop-up medencéket, fémvázas és keretes medencéket.

Puhafalú medencék felállítása

Ezeknek a medencéknek a felállítása viszonylag pofon egyszerű. Megpróbáljuk konyhanyelven leírni, mit is kell csinálnia lépésről lépsre:

A medence felállításainak lépései:

  • Csomagolja ki a kapott csomagot és ellenőrizze annak tartalmát, hogy nem sérült e, és megvan e benne minden a leírás szerint.
  • Majd egy egyenes talajra terítsen le egy aljzatvédő fóliát, ami biztosítja, hogy az esetlegesen észre nem vett kavicsok, vagy egyéb szúrós dolgok nem tudják kibökni a medence testet.
  • Ezután helyezze el a medence testet kiterítve erre a területre, próbálja meg az alját kisimítani, hogy ne legyenek benne „ráncok” gyűrődések
  • Ezután fújja fel a medence karimáját
  • Elkezdheti feltölteni vízzel. Addig töltse amíg a „max” jelet nem éri el. Több vizet ne töltsön bele, mert az sérülés veszélyes lehet a medence testre!
  • Végezze el a megfelelő víz kémiai beállításait (klór, ph szint, algamentesítő… egyéb, ki mire esküszik)
  • Használat után és éjszakára is érdemes letakarni a medencét.

Amennyiben nem boldogulna, vagy kérdése lenne, keresse bátran ügyfélszolgálatunkat, akik kézséggel segítenek Önnek!