High Peak Pop Up sátrak felállítás és összecsukása videóval bemutatva

A Pop Up sátrak pontosan azt teszik, amit a nevük is mond: „felugró”, ami megkönnyíti és gyors összeszerelésüket. Kompaktak, könnyűek és ideálisak akár tengerparti használatra, védelmet nyújtanak a szél ellen, és pihenési helyet biztosítanak a közvetlen napfénytől. Míg azonban a tengerparti felugró sátrakat nehéz felállítani, van trükk, hogy újra lerakja őket. Íme egy egyszerű, lépésről lépésre bemutatott útmutató, amely bemutatja, hogyan kell összecsukni egy Pop Up sátrat.

A Pop Up sátor összecsukása – Három kulcsforma elkészítése

Első lépés: Ovális

  • A sátor nyílása nézzen maga felé, és fogja meg a bejárat oldalát.
  • Hajtsa le a bal oldalt a talajra, majd tegye ugyanezt a jobb oldallal, húzza le a tetejére, majd tartsa össze őket, hogy a sátra ovális alakú legyen.

Második lépés: Nyolcas ábra

  • Helyezze a sátrat az oldalára, majd gyakoroljon nyomást a közepére, hogy a sátrat nyolcassá alakítsa. Ha már ilyen formában van, tartsa a súlyát a sátor közepén, hogy ne mozduljon el.

Harmadik lépés: Kör

  • Fogja meg a nyolcas figurája egyik végét, és hajtsa át (a rudak nagyon rugalmasak, ezért ne aggódjon, nem fog eltörni), kört alkotva. Tartsa a helyén, és húzza körbe a rugalmas szalagot, hogy a sátrat összetartsa, ügyelve arra, hogy a sátor tökéletes körben legyen (ha valamelyik rúd kilóg a szélein, egyszerűen húzza be őket, mert így könnyebben behelyezhető a táskába).

Negyedik lépés

  • Egyszerűen helyezd be a táskába, cipzározd fel, és irány a következő úti cél!

Ezekkel a lépésekkel remélhetőleg pillanatok alatt összecsukhatja felugró strandsátrát.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy hogyan érdemes egy High Peak márkájú Pop Up sátrat összecsukni, illetve kinyitni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük