Kettler

Szűrők mutatása

1–16 termék, összesen 261 db

 • Kettler EXT 7 ellipszisjáró

  Elfogyott
  Kettler EXT 7 ergométeres ellipszisjáró a kategória csúcsa, méltán viselhetné a kategória királya címet is. Ennél a modellnél a fejlesztő mérnökök beleadtak apait anyait és megalkották az EXT7-et... GARANCIA 3 ÉV!!!
  Értesítést kérek
 • Kettler VITO XL ellipszisjáró

  Elfogyott
  Kettler Vito XL Ellipszisjáró a mágnesfékes kategória csúcsa! Extra nagy teherbírással, 150kg! 20 kg-os lendkerékkel mely 10 erősségi fokozatban állítható. Computere alaphelyzetben mutatja a hőmérsékletet... GARANCIA 3 ÉV!!!
  Értesítést kérek
 • Kettler MONDEO ST ellipszisjáró

  Elfogyott
  Kettler Mondeo egy olyan hibrid modell amely még a mágnesfékes kategóriába tartozik, de már digitális állíthatósággal rendelkezi. A korábbi Mondeo továbbfejlesztett változata. leglátványosabb eltérés az új computer... GAR
  Értesítést kérek
 • Kettler Mondeo ellipszis tréner

  Elfogyott
  Kettler Mondeo ellipszis tréner - egy használt modell kiválló állapotban. A termék átvizsgálása során semmilyen rendellenességgel nem találkozott szerviz csapatunk, így egy valóban remek terméket tudunk eladásra kínálni. Ebben a "régi" kettler ellipszis t
  Értesítést kérek
 • Kettler VITO XS ellipszis tréner

  Elfogyott
  Kettler Vito XS mágnesfékes ellipszis tréner a német vonal alapkategóriás ellipszise, mely 14 kg-os lendkerékkel és 10 nehézségi fokozattal várja az edzeni vágyókat... GARANCIA 2 ÉV!!
  Értesítést kérek
 • Kettler COACH LS evezőgép

  Elfogyott
  Kettler Coach LS evezőgép a Coach típus továbbfejlesztett változata. Párnázott kiegészítő támlájának köszönhetően többfunkcióssá válik a padunk és számos gyakorlatot tudunk végezni vele, akár állva akár fekve akár ülve. Kitünő minőségű kényelmes görgős
  Értesítést kérek
 • Kettler ERGOCOACH LS evezőgép

  Elfogyott
  Kettler Ergocoach LS az ergocoach továbbfejlesztett változata mely 12 programmal várja felhasználóit. Célzónás edzés, egyedi programok. Felvezető, levezető programok. Indukciós fékrendszerrel rendelkezik... GARANCIA 2 ÉV!!!
  Értesítést kérek
 • Kettler Favorit evezőpad

  Elfogyott
  Kettler Favorit evezőgép a Cup továbbfejlesztett masszívabb változata, mely jóval komolyabb computer kapott és nagyobb teherbírással bír. Rendelkezik fülcsipeszes pulzusmérővel, de vásárolható hozzá Polar/Kettler T34-es cardio öv. GARANCIA 2ÉV!
  Értesítést kérek
 • Kettler Kadett evezőpad

  Elfogyott
  Kettler Kadett evezőgép mozdulata nagyon hasonlít az igazi evezés mozdulatához. Az ellenállást levegős teleszkópokkal tudjuk szabályozni 1-12-ig a Kettler Kadett evezőpadon. Beállítható a hossza a lábrésznél minden felhasználó saját paramétereihez.
  Értesítést kérek
 • Kettler Kettler CUP 100 evezőpad

  Elfogyott
  Kettler Cup evezőpad a kategória legkisebb és legegyszerűbb evezője. Kifejezetten ajánlott fiatalabbaknak vagy kezdőknek esetleg idősebbeknek. Javítja a vérkeringést, az állóképességet, erősíti a hát, váll, kar, comb és vádli izmokat...
  Értesítést kérek
 • Kettler MARATHON HS Futópad

  Elfogyott
  AKCIÓ!!! 699.900,- FT -ról 629.900,- Ft -ra. Kettler Marathon HS futópad az otthoni gépek csúcsa! Hihetetlenül kényelmes futófelület, rezgéscsillapító rendszerének köszönhetően olyan érzést biztosít mintha füves talajon futna....
  Értesítést kérek
 • Kettler TRACK SC Futópad

  Elfogyott
  Kettler Track Sc futópad a Traveller tovább fejlesztett modellje, mely még több hasznos funkcióval lett ellátva. Érintésmentes vezérlő egység (MOTION CONTROLL). 6 programot építettek bele. 120kg-os teherbírással rendelkezik... GARANCIA 3 ÉV!!
  Értesítést kérek
 • Kettler MARATHON TX1 Futópad

  Elfogyott
  Kettler Marathon TX1 futópad egy nagyon megbízható futópad. Ár/érték aránya is jónak mondható. Kategóriájához képest nagy teherbírással bír mely 140kg. 5 edzés programot tápláltak bele.GARANCIA 1 ÉV!!!
  Értesítést kérek
 • Kettler BOSTON XL Futópad

  Elfogyott
  Kettler Boston XL futópad az elődje a Boston továbbfejlesztett változata. Egy nagyon kényelmes könnyen kezelhető pad a megszokott Kettler minőségben. 1,8Le motorral, Nagy teljesítményű kijelzővel, Nagy futófelülettel 142x50cm-es....
  Értesítést kérek
 • Kettler Medic haspad

  Elfogyott
  Kettler Medic Haspad egy speciális gép a hasizmok fejlesztésére. Gerincbarát, csökkenti a fájdalmakat, edzés közben nem terheli annyira a derekat mint a többi pad. Igényes kivitel. 150kg-os teherbírás.
  Értesítést kérek
 • Kettler Medic Hátpad

  Elfogyott
  Kettler Medic hátpad egy speciális gép mely 150kg-os teherbírásra képes. Teljes hátizom edzésére alkalmas, erősíti a farizmokat. Kíméli a gerincet. Minőségi párnázat. GARANCIA 3 ÉV!!!
  Értesítést kérek

1–16 termék, összesen 261 db