Marcy

Szűrők mutatása

1–16 termék, összesen 69 db

 • Marcy Kombinált fekvenyomó pad

  Elfogyott Ingyenes szállítás
  Marcy Kombinált fekvenyomó pad 2 év garanciával és 210kg-os teherbírással kapható!
  76.900 Ft Értesítést kérek
 • Marcy Egykezes és tárcsatartó

  Elfogyott
  Marcy - Egykezes és tárcsatartó alkalmas fitness termekbe, az egykezes tartó oldalán elhelyezkedő tárcsatartókon 50mm-es átmérőjű tárcsákat tudunk tárolni. Ebből a tárcsatartóból 4 db tüske található melyeken biztonsági gyűrű van.
  Értesítést kérek
 • Marcy Króm Súlyzószett 1-10kg 12,5-25kg-ig

  Elfogyott
  A Marcy Súlyzószett egy esztétikus megjelenésű chrom szett mely 12,5-25kg-ig tartalmaz minden súlyzót párban. A szett nem tartalmazza a súlytartó állványt!
  Értesítést kérek
 • Marcy Egyenes pad – Marcy

  Elfogyott
  Marcy - Egyenes pad mely 50x50mm-es zártszelvényből készült, ezáltal egy erős kivitelt kapunk pénzünkért. Kitűnő ár-érték arányú gépről beszélhetünk! Igényes minőségi kárpitozás!
  Értesítést kérek
 • Marcy Cyclon Ellipszisjáró

  Elfogyott
  Marcy Cyclon Mágnesfékes Ellipszisjáró egy középkategóriás cardio gép a megszokott Marcy minőségben. Sokban hasonlít az egyel nagyobb testvéréhez, de jóval kedvezőbb árfekvésű szobakerékpárról beszélhetünk ebben az esetben.
  Értesítést kérek
 • Marcy Stratus Ellipszisjáró

  Elfogyott
  Marcy Stratus Ergométeres Ellipszisjáró egy középkategóriás cardio gép a megszokott Marcy minőségben. Sokban hasonlít az egyel nagyobb testvéréhez, de jóval kedvezőbb árfekvésű ellipszisjáróról beszélhetünk ebben az esetben.
  Értesítést kérek
 • Marcy MWM 900 Gym

  Elfogyott
  Marcy MWM 900 Gym lapsúlyos fitnesz center egy divatos sok "állomásból" álló lapsúlyos fitneszcenter. Ajánljuk olyan otthonokba ahol a hely szűke miatt nagyobb gépet nem tudnak elhelyezni.
  Értesítést kérek
 • Marcy MP2106 Multy Gym kondigép

  Elfogyott
  Marcy MP2106 Multy Gym Lapsúlyos kondigép a piacon lévő egyik legteljesebb otthoni fitnesz gép állítható mellgéppel, háttámlával és ülőkével. A Marcy MP2106 otthonába hozza a fitnesz terem varázsát! Ezzel a géppel minden izomcsoportra tud dolgozni!
  Értesítést kérek
 • Marcy MP3500 MultyGym kondigép

  Elfogyott
  Marcy MP3500 MultyGym Lapsúlyos fitnesz center egy teljesen egyedülálló kondigép termék a piacon. Többoldalas otthoni fitnesz center, mely tartalmaz egy láboldalazó gépet is mellyel a külső belső combizom erősíthető és edzhető.
  Értesítést kérek
 • Marcy Premier Gym

  Elfogyott
  Marcy Premier Gym lapsúlyos fitnesz center egy kényelmes Többfunkciós fitnesz állomás. Segítségével minden fő izomcsoportot megmozgathatunk és erősíthetünk. Extra nagy teherbírású kötélzettelés 70kg-os lapsúlykészlettel látták el
  Értesítést kérek
 • Marcy Dual Stack Multy Gym kondigép

  Elfogyott
  Marcy Dual Stack Multy Gym kondigép Lapsúlyos fitnesz center egy igazán erős és kombinált edzőgép. Egyszerre két felhasználó dolgozhat a gépen. Rengeteg funkcióval és állomással van ellátva, ennek a gépnek a megvásárlásával egy komplett edzőtermet varázso
  Értesítést kérek
 • Marcy EB2100 ergométeres fél-profi szobakerékpár

  Elfogyott
  Marcy - EB2100 Ergométeres fél profi szobabicikli - Komoly minőségű fél professzionális terem és szobabicikli. Ez a Marcy EB2100 -as bicikli alkalmas otthoni és kisebb termi használatra egyaránt. Napi 6-8 órás igénybevételre tervezték... 2 ÉV GARANCIA!
  Értesítést kérek
 • Marcy Trambulin 92 cm

  Elfogyott
  Marcy - Trambulin 92cm-es - Kiválóan alkalmas otthoni edzésekhez és kikapcsolódáshoz. Alkalmas zsírégetésre, láberősítésre, szív és érrendszeri problémák javítására, használatával javíthatja a koordinációs képességeit és állóképességét is.
  Értesítést kérek
 • Marcy Marcy állítható pad

  Elfogyott
  Marcy Állítható pad A Marcy állítható pad egy kiváló eszköz számos szabad súlyos edzésgyakorlat elvégzéséhez. Kiváló ár / érték arányának köszönhetően a legkelendőbb Marcy termék a piacon!
  Értesítést kérek
 • Marcy Gumis Hexa súlyzószett 12,5-50kg

  Elfogyott
  A Marcy Gumis Hexa Súlyzószett 12,5-50kg egy esztétikus megjelenésű gumis sokszögletű súlyzószett mely 12,5-50kg-ig tartalmaz minden súlyzót párban. A súlyzószett 2,5kg-al növekszik 12,5kg-tól egészen 50kg-ig.
  Értesítést kérek
 • Marcy ES800 taposógép

  Elfogyott
  A Marcy - ES800 fél professzionális taposógép az otthoni lépcsőzők egyik csúcsmodellje. Elektromágnessel szabályzott taposógép, mely maga mögé szorítja az összes teleszkópos és mágnesfékes taposógépet.2 ÉV GARANCIA!
  Értesítést kérek

1–16 termék, összesen 69 db