OTO Bodycare

Szűrők mutatása

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

 • OTO Bodycare OTO FLABeLOS vibrációs gép

  Elfogyott Videó
  OTO FLABeLOS vibrációs gép - A jövő leghatékonyabb és legkíméletesebb edzési módszere! 10 perc FLABeLOS = 50 perc testedzés! 0 perc alatt a Flabelos-szal körülbelül 50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül! Videó!
  Értesítést kérek
 • OTO Bodycare OTO Big Foot Talpmasszázsgép

  Elfogyott Videó
  Időnk túlnyomó részét lábunk cipőnkbe zárva kénytelen tölteni, mely igen rossz hatást gyakorol lábfejünk vérkeringésére, mely egyébként is a szívünktől legtávolabb eső testrészünk. Videó!
  Értesítést kérek
 • OTO Bodycare OTO Eye Rejuvenator

  Elfogyott
  Bevezető áron!!! A kínai akupresszúrás módszert alkalmazva az OTO Eye Rejuvenator enyhíti a fáradt-, kimerült-, duzzadt- vagy karikás szemekkel kapcsolatos problémákat és segít megőrizni a látás értékes képességét.
  Értesítést kérek
 • OTO Bodycare OTO E-bliss

  Elfogyott
  Az OTO e-Bliss a derék, a hát, a váll és a nyak rossz testtartás miatti fájdalmait igyekszik megszüntetni. Az íróasztalnál történő helytelen ülésmód, a vezetés közbeni rossz testtartás a kormánynál...
  Értesítést kérek
 • OTO Bodycare OTO Power Foot

  Elfogyott Videó
  OTO Bodycare - OTO Power Foot PF-1500 Az emberi kéz érintését helyettesítő láb- és talpmasszázsgép Videó!
  Értesítést kérek
 • OTO Bodycare OTO fej masszírozó

  Elfogyott
  OTO Bodycare - fej masszírozó - Stresszel teli rohanó világunkban szinte mindannyiunkkal előfordul, hogy megfájdul a fejünk. A sok információtól, a rengeteg elintézendő feladattól szinte zsong a fejünk, rosszabb esetben éles, hasogató fejfájás tör ránk.
  Értesítést kérek

Mind a(z) 6 találat megjelenítve