OTO Bodycare OTO Big Foot Talpmasszázsgép

Cikkszám: OB-002

Időnk túlnyomó részét lábunk cipőnkbe zárva kénytelen tölteni, mely igen rossz hatást gyakorol lábfejünk vérkeringésére, mely egyébként is a szívünktől legtávolabb eső testrészünk. Videó!

 • Magas minőségű termékek!
 • Garanciális és azon túli szervizelés!
 • Hosszabbított extra garancia!
 • Gyártók vagyunk és kizárólagos forgalmazók!
 • Ingyenes kiszállítás (* feltételek)!
 • Több mint 15 éves szakmai tapasztalat, élőszavas ügyfélszolgálat!
 • Online hitelügyintézés!
 • Hitelesített díjnyertes és megbízható webáruház!
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

OTO Bodycare – OTO Big Foot BF-1000 Talpmasszázsgép

Szabadság a lábnak
A technológia által uralt modern korunkban életünket számos eszközzel könnyítjük meg, gondoljunk csak az autóra, vagy a liftre. Ezek a közlekedési eszközök olyan hatással vannak a mindennapjainkra, hogy a fizikai tevékenységeink, mint például a járás, a séta háttérbe kényszerülnek. Időnk túlnyomó részét lábunk cipőnkbe zárva kénytelen tölteni, mely igen rossz hatást gyakorol lábfejünk vérkeringésére, mely egyébként is a szívünktől legtávolabb eső testrészünk. Amennyiben lábfejünk nem kapja meg a szükséges mozgást, az eredmény a vérkeringés gyengülése lesz, ami értelemszerűen az egész testünk vérkeringésére is kihatással van. Az idő előrehaladtával az egészségünket tesszük kockára. A lábaink csontok, ízületek, inak, izmok, erek, idegek rendkívül összetett struktúrája. Mivel a szívünktől a legtávolabbi helyen találhatóak, nehezebb a megfelelő vérkeringést fenntartani bennük.
A masszás segíti az izmokat, ízületeket a megfelelő működésben, ezenfelül megszüntetheti a fájdalmat és a fáradtságot. A megfelelő masszástechnikának köszönhetően az OTO “Big Foot” BF-1000 lehetővé teszi a lábaink egészségének megőrzését, könnyed és gyengéd ápolását. A rendszeres masszázs hosszú távon nagyban elősegíti az egyenletes vérkeringést, ami az egészségünk egyik legfontosabb feltétele. Azonban felgyorsult, mozgalmas életvitelünk nem hagy elég időt egy ilyen jellegű szolgáltatás rendszeres igénybevételére. A cél elérése érdekében viszont a napi, vagy a heti többszöri alkalommal végzett masszázs mindenképpen szükséges lenne.

Az ideális megoldás egy valóban hatékony masszázsgép, a Mediwel által forgalmazott, Singapore-i fejlesztésű OTO “Big Foot”, BF-1000.
Az OTO BF-1000 nagy felületével, airbag technológiájával és egymástól függetlenül működő, egyedi görgőivel a valódi talpmasszázs és reflexológiás kezelés hatását érik el.
Az OTO BF-1000 kettős masszázs funkciója nagyban élénkíti- a vérkeringést. Már 10 perc masszázs után érezhető a szétáramló melegség a lábakban, mely a felfokozódott vérkeringés által előidézett természetes reakció.
Az OTO BF-1000 motorja speciális fejlesztésű, melynél a bekapcsolt görgők változatos sebességgel mozognak. Mozgásuk, mely a gyors és a lassú között váltakozik a kézi talpmasszázs érzését keltik.

Ideális felszerelés, legyen szó irodai vagy otthoni felhasználásról.

Az OTO BF-1000 az egészségtudatos lábmasszőr, ami mindig “kéznél” van!

Az OTO BF-1000 egy intelligens masszírozó eszköz, amely kombinálja a reflexológia és a tradicionális kiropraktika technikáit. Rendszeres használatával felélénkíthetjük a fáradt láb izmait, és ízületeit, valamint javíthatjuk a vérkeringést, megszüntethetjük a zsibbadást, fáradtságot és a nem megfelelő használat, kényelmetlen cipők okozta fájdalmakat.

OTO Big Foot Talpmasszázsgép Egyedülálló jellemzői:

 • 5 féle speciális görgő 8 különböző típusú masszás-hatással
 • 72 beépített görgő 6 külön dobra szerelve, 8 szorítópárna a körkörös masszáshoz
 • 2 sebességfokozat választható, illetve 2 frissítő masszás program.
 • Automata időzítő és biztonsági rendszer
 • Kivehető és mosható anyagú bélések

 

Mindkét masszás program 10 perc elteltével automatikusan kikapcsol. Napi 2 * 10 percnél többszöri használata nem ajánlott. Masszázs után egy csésze meleg teát ajánlott elfogyasztani.

 

Az OTO BF-1000 hasznos ajándék az egész családnak!

 

 

Az OTO BF-1000 egy rendkívül masszív, kivételesen jó minőségű, Singapore-ból származó, orvos-termékfejlesztő team által tervezett közérzetjavító termék. Az OTO BF-1000 felnőtt lábméretre készült, gyermekek számára a használata nem ajánlott. Egy 10 perces gépi talpmasszázs egy 30-40 perces kézi talpmasszázs hatásával azonos!

Élettartamát 1000 munkaórára tervezték, 10 perces programokkal számolva ez 9000 alkalmat jelent. Heti 3-4 alkalommal történő 10 perces használatával egy négytagú családnak több mint 10 évig szolgáltathat rendszeres talpmasszázst. A géphez 1 év garanciát adunk, valamint 20 évig garantáljuk az alkatrész utánpótlást.

OTO Big Foot Talpmasszázsgép Specifikációk:

 • Teljesítmény:    33W
 • Áramforrás:    220 – 240V
 • Működési sebesség:    20 – 45 rpm
 • Méretek:    L51.5 X B31.0 X H37.5 CM
 • Doboz méretei:    LL58.0 X B46.0 X H40.0 CM
 • Nettó súly:    12.0 kg
 • Teljes súly:    15.0 kg

Garancia: 1 év

OTO Bodycare – OTO Big Foot BF-1000 Talpmasszázsgép

További információk

Tömeg 15 kg
Méretek 51 × 31 × 37 cm

Márka

OTO Bodycare

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.