High Peak Climate Protection 80-al felszerelt sátrak

Nézze meg cikkünket, melyből kiderül, hogy a Climate Protection 80 funkció miért is olyan népszerű a High Peak sátrak közt! Egy kis összefoglaló, vagy kisokos, mely segíthet eldönteni, hogy ez a funkció Önnek mennyire hasznos, vagy sem. Sátor választásnál mindig a megfelelő minőségű, és az adott célhoz passzoló sátrat válassza!

Tiszta vonalak és kifejező dizájn friss színárnyalatokkal

Climate Protection 80

Az új Climate Protection 80 sorozat alumínium bevonattal van felszerelve. A bevonat erősíti a külső sátorszövetet, hőcsökkentő és 80-as UV fényvédő faktorral rendelkezik (UV Standard 801). Sötét belső sátrak Dual Flow szellőzőrendszerrel a kényelmes alvás érdekében . Az átlátszó ablakok világosítják a tornácot. A teljes termékcsalád kiváló minőségű SBS márkájú cipzárral van felszerelve.

A minőség, amely soha nem áll meg!

Célunk, hogy termékeinket folyamatosan optimalizáljuk. High Peak sátrak vízálló PU bevonatú szövettel, minimum 1500-4000mm vízállósággal rendelkeznek. Minden sátor kiváló minőségű vízálló PU varrásszalaggal van készítve. A szalagot korszerű nagyfrekvenciás hegesztőgépek varratzárják. A varratszalag 1500mm.es PU bevonattól kezdve garantálja a tartósságot.

Cipzárak, mint áru alkatrészek. Csak kiváló minőségű „SBS”-t használunk 600-800 N oldalirányú szilárdsággal. A High Peak szabvány felülmúlja a sátor ISO 5912:200-350N szabványát!

 

Keresse fel kínálatunkban a High Peak márkájú sátrainkat, és győződjön meg Ön is a magas minőségről!

High Peak Climate Protection 80-al felszerelt sátrak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük