Szellőző rendszer High Peak sátornál

Nézze meg cikkünket, melyből kiderül, hogy a High Peak szellőztető rendszerek miért is olyan népszerűek a sátrak közöttt! Egy kis összefoglaló, vagy amolyan kisokos, mely segíthet eldönteni, hogy melyik szellőztetési funkció Önnek mennyire hasznos, vagy sem. Sátor választásnál mindig a megfelelő minőségű, és az adott célhoz passzoló sátrat válassza!

Advanced Low System szellőző technológia High Peak sátraknál

Termékfejlesztőink kifejlesztették az új földszinti szellőztető ADVANCED LOW VENT SYSTEM-et. Az ADVANCED LOW VENT SYSTEM egy rendkívül hatékony talajszintű szellőztetés, amely a padlón két oldalon keringeti a levegőt. A külső sátor és a belső sátor közötti extra hely minimalizálja a páralecsapódást. Az ADVANCED LOW VENT SYSTEM aktiválható a hálós burkolat belülről történő kinyitásával, és a burkolatot könnyen tárolhatja a takarógarázsban. Remek ötlet, hogy az ADVANCED LOW VENT SYSTEM-et a belső sátorból cipzáras nyitással kezeljük. A szellőzőrendszer kényelmesen állítható a kényelmes High Peak hálózsákból.

Kiváló klíma. Friss levegő technológia.

Vario Vent Control szellőző technológia High Peak sátraknál

Friss levegő a sátor belsejében

A zseniális Vario-Vent-Control-System kényelmesen és változtathatóan működtethető belülről. A nagyméretű, hálós ablak friss levegőt biztosít, és ha az időjárás kezd kényelmetlenné válni, a belső csappantyúval könnyen zárható. Csak dobja be a fedőlapját a zsebébe. Az idegesítő feltekerés tehát a múlté. Ha a fedél zárva van, 2 további folyamatos szellőztető rendszer biztosítja a levegő keringését.

Dual Flow szellőző technológia High Peak sátraknál

A Dual Flow szellőzőrendszer egyedülálló. A rendszer cipzárral változtathatóan nyitható. Meleg időben a nagy hálós ablak tökéletes szellőzést biztosít, és az időjárástól függően változtathatóan letakarható. Az esős napok egyáltalán nem jelentenek problémát. Egyszerűen fedje le a teljes hálós ablakot. A burkolat alatt a kettős áramlású folyamatos szellőzés biztosítja az állandó friss levegő utánpótlást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük