Mire jó a TRX kötél

A TRX egy funkcionális tréning eszköz, amelyet az amerikai haditengerészet elit alakulata fejlesztett ki.

Ez a fitnesz eszköz az egyik leginnovatívabb fitnesz termék a piacon, hiszen a TRX kötél népszerűsége töretlen. Sőt mi több – egyre többen választják ezt az edzésfajtát otthonra. Nagy előnye, hogy használatával egyszerre több izmot is megdolgoztathatsz a saját testsúlyoddal.

Miből áll a TRX kötél?
A TRX kötelet általában a falra erősítik és hevederekből, valamint fogókból áll. Állítható magassággal rendelkezik, amivel növekszik a nehézségi fokozata is.

Mire alkalmas a TRX kötél?
Ez a felfüggesztéses edzés módszer a saját testsúlyodat használva a bokádtól kezdve a tokádig, az egész testedet megdolgoztatja.

Nagyon sok feladat elvégzésére alkalmas, és eközben a TRX több izomcsoportra koncentrál. Hetente 3-4 edzéssel, 2-3 hónap alatt már látványos eredményeket érhetsz el, természetesen ez mindig egyénfüggő, kinél, milyen fejlődés tapasztalható.

Van, aki azért használja a TRX-et, mert karcsúsodni szeretne, más szálkásítani, valaki pedig a hát izmait szeretné erősíteni, annak érdekében, hogy jobb legyen a tartása.

Találkozhatsz vele bármelyik edzőteremben, illetve választhatod otthoni edzéshez is. Főleg akkor ajánljuk az utóbbit, ha home officeból dolgozol és a laptop előtt görnyedve szeretnéd karbantartani a nyakadat, a hátadat, a derekadat.

Milyen előnyei vannak a TRX használatának?
A TRX kötél alkalmazásának nagy előnye, hogy használata közben az emberi test sokoldalú terhelést kap, hiszen összetettek a mozgások.

  • javítja a koordinációdat, az állóképességedet
  • javítja a testtartásodat, hiszen hajlékonyabb leszel
  • fejleszti a törzstartó, vagyis a core izmaid stabilitását.

Trendy Lacada funkcionális kötél bemutatása
Ha otthoni, fizioterápiás vagy edzőtermi használatra keresel funkcionális kötelet, akkor jó helyen jársz! A Trendy Lacada TRX kötél kitűnő választás állóképességed növelésére, izomzatod edzésére, vagy akár intenzív edzésekhez is.

Kortól és nemtől függetlenül bárki használhatja, hiszen csúszásmentes markolata, valamint az erős rozsdamentes acél karabinerek segítik a biztonságos saját testsúlyos edzést.

Nézz körül TRX kötél választékunkban!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük