Mit kell tudni a Xterra Fitness szobakerékpárokról

Az Xterra Fitness szobabicikliket már az 1980-as évek elejétől fejlesztik és gyártják Németországban. Ezek a termékek meghatározó szerepet töltenek be a világpiacon, hiszen ugyanúgy használják amatőr és profi sportolók egyaránt.


Ha felső-közép kategóriás szobakerékpárt keresel otthoni edzéshez, akkor ismerd meg az Xterra Fitness szobakerékpár választékunkat.

Xterra Fitness FB160 összecsukható szobakerékpár

Ez a minőségi anyagokból készült szobabicikli funkcionalitását tekintve stabil összecsukható kerettel, mágnesfékes fékrendszerrel, 3 gombos LCD kijelzővel, tablettartóval, állítható pedálpántokkal, és könnyen tisztítható kormánnyal rendelkezik, amely biztosítja a kényelmes tekerést. Poly-V bordázott ékszíj biztosítja a meghajtást.

Az egész család használhatja napi 2-3 órás edzésre, és nettó kb 5 kg-os lendítő kereke megfelelő ellenállást biztosít mind a felnőttek, mind pedig a gyermekek számára.

Méreteit tekintve 120 kg-os teherbírással, 20 kg-os csomagolt súllyal, valamint 83 cm-es hosszúsággal, 45 cm-es szélességgel, 111 cm-es magasságal rendelkezik.

A szobakerékpár LCD kijelzőjén olyan adatokat figyelhetsz meg, mint az idő, a távolság, a sebesség, a kalória, vagy a pulzusod.
Érdemes még azt is tudnod erről az impozáns megjelenésű szobakerékpárról, hogy ellenállását 8 fokozatban manuálisan szabályozhatod, állítható ülésmagassággal, és pedálpánttal gyártják a cég gyárában.

Christopeit Al1 Black szobabicikli bemutatása

Ez a szobakerékpár Németországból kerül a magyar vásárlók elé. Teherbírását tekintve 150 kg-os teherbírással bír, és 9 kg-os lendkereke megfelelő ellenállást biztosít edzés közben az egész család részére.
Hatalmas digitális LCD kijelzőjén láthatod a fontosabb adatokat, mint például az időt, távolságot, összes távolságot (ODO), sebességet, valamint a kalóriát. A szobakerékpár meghajtását a Poly-V bordázott ékszíj látja el.

Ez az igényes megjelenésű szobakerékpár szállítógörgőkkel, ülés magasság, távolság, dőlésszög állítási lehetőséggel készül. Univerzálisan cserélhető nyereggel látják el a cég üzemében.

Még nem tudtad eldönteni, hogy melyik szobabiciklire essen a választásod? Ne aggódj, tekintsd meg teljes szobakerékpár választékunkat!

Kapcsolódó termékek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük