Szobabicikli vásárlás szép kártyával

Nap mint nap keresnek bennünket ügyfeleink, hogy szobakerékpárt vásárolnának szép kártyával. Egyáltalán lehetséges e nálunk a szép kártyás vásárlás? Jó hírem van azoknak akik erre keresik a megfejtést IGEN, nálunk tud szép kártyával vásárolni, ráadásul mindegyik kártyatípust elfogadjuk!

Az új kormányrendelet értelmében 2021. Április 25 után, a SZÉP kártya bármely zsebéből lehetséges már vásárolni. Ez a lehetőség (bármely zseb) egyenlőre 2022.12.31.-ig érvényes, így használja ki az utolsó lehetőségeket és tegyen egészségéért / fittségéért! Természetesen 2021.12.31.-e után is fizethet SZÉP kártyával, de akkor már csak a SZABADIDŐ zsebet tudjuk elfogadni, amíg a kormány nem módosítja ezt a döntését!

Az alábbi linken megtekintheti, hogyan tud szép kártyával szobabiciklit vásárolni:

Szobabicikli vásárlása szép kártyával

Tehát nincs más teendője, mint kiszemelni a megfelelő szobabiciklit, betenni a kosárba, kiválasztani a szép kártyás fizetési lehetőséget! Ezekután mi egyeztetünk Önnel, és a megadott időben kiszállítjuk a terméket otthonában, ahol kényelmesen mobil terminálunkon lehuzhatja a szép kártyáját.

Továbbá a jó hír, hogy weboldalunkon való készletmegjelenítés van, így 99,99%, hogy a kiválasztott szobakerékpár az Öné lesz! Nincsenek trükkök, nincsenek eu-s raktárkészlet megjelenítések, vagy másik webáruház készletmegjelenítése, nálunk azt a készletet látja, ami a raktárunkban valóban fellelhető!

Upsz, majd el felejtettem, a mi kínálatunkban olyan minőségi termékeket talál, melyek garantáltan megbízhatóak, rendelkeznek engedélyekkel, megfelelnek az EU szabványoknak. Széles garanciákkal, esetleg extra garanciákkal tudunk szolgálni, és rendelkezünk szervizzel az egész ország területén.

Nézze meg szobakerékpár kínálatunkat, és győződjön meg óriási kínálatunkról, készletünkről és gyors szállításunkról:

Szobakerékpár kínálat

Nálunk tényleg biztosnágban van, valós készlet, gyors szállítás, szerviz, ha erre lenne szüksége és közel 20 éves tapasztalat ami valóban garantálja, hogy jó helyen jár!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük