ATX Trinity Tower 3 az 1-ben profi hátgép bemutató videó

Az ATX Trinity Tower 3 az 1-ben profi hátgép 135kg lapsúllyal rendelkezik. A helyes és stabil pozicionálás, valamint az első osztályú futási tulajdonságok előfeltételei a nehéz, intenzív hátedzésnek a hátlehúzó gépen. Az ATX ® Trinity Tower olyan követelményeket kínál, mint egyetlen más modell sem. Az innovatív kötélhossz-állítás lehetővé teszi az optimális nyújtási méret és a húzó méret beállítását minden testmérethez 155 cm-től 200 cm-ig. A kényelmes ülőpárna egy kézzel lehajtható és egy padot kapunk, a láb/lábtámasz 11 különböző támaszszögbe állítható, így minden testmérethez és edzésváltozathoz gyorsan és egyszerűen beállítható az optimális pozíció – az összecsukható Az üléspárna és az állítható lábtámasz mindkét oldalon teljesen golyóscsapágyas, és gyors és sima kezelést biztosít a beállításkor.

A nagyon stabil felépítés, a precíziós súlykocsi, a dupla golyóscsapágyas alumínium csigák és a nyúlásmentes acélkábel első osztályú, selymesen sima futási tulajdonságokat biztosítanak.

135 kg-os lapsúlyos súlyblokk még az erős sportolók számára is lehetővé teszi, hogy nehéz lehúzó és evezős edzéseket végezzenek a maximális edzési eredmények érdekében. A görgős szalagcsapok még nagyobb dinamikus súlyterhelést tesznek lehetővé .

  • Végső szélességben lehúzható állomás 3 különböző húzási irányokkal, mindegyik tökéletes ergonómiával
  • Kötélhossz állítás a fogantyú magasságának, nyújtási méretének és húzási löketének optimális beállításához
  • Első osztályú, selymesen sima futási tulajdonságok a dupla golyóscsapágyas alumínium görgőknek és a precíziós súlyvezetőnek köszönhetően
  • 135 kg súlyblokkal
  • Görgős szalagcsapok az ellenállási szalagok rögzítéséhez még nagyobb dinamikus terhelésekhez
  • Professzionális állomás maximális mozgásszabadsággal és tökéletes biomechanikával

Ha egy igazán ütős, profi hátgépet akarsz, most már tudod miben kell gondolkodnod!

Otthoni, edzőtermi, vagy stúdió felhasználásra egyaránt ajánlott hátgép!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük