Christopeit Sport EL8000 elliptikus tréner bemutató videó

Christopeit Sport EL 8000 ergométeres elliptikus tréner egy kopásmentes kb. 12 kg-os indukciós fékrendszerrel és suttogóan halk lapos szíjhajtással van felszerelve. Ez alacsony zajszintű edzést tesz lehetővé nagyon jó koncentrikussággal. A pedálozási ellenállás kényelmesen, pontos lépésekben állítható a 32 fokozatú, számítógép által vezérelt ellenállás-beállítás segítségével.
A háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkező számítógép lehetővé teszi, hogy egy pillantással megtekinthesse az összes releváns kijelzési értéket. Ez nagyon könnyen olvasható és könnyen kezelhető a gombok megérintésével. A különböző programok kiválasztásával egyéni edzéscélokat lehet elérni. A számítógépben van egy tartó is egy tablet vagy okostelefon számára. A 12 előre definiált programot használó változatos edzés ugyanolyan egyszerűen kivitelezhető, mint az 5 pulzusmérő programmal. Az egyéni edzésprogramokkal saját edzésprofilokat állíthat össze, a sebességfüggetlen watt program pedig célzott, egyenletes stresszes edzést tesz lehetővé szabadon választható ritmussal. Edzés után az erőnléti teszt funkció egyszerűen felméri edzési teljesítményét az iskolai osztályzat elvének megfelelően, a testzsír-elemzés pedig információt nyújt a FAT%-ról, és edzésprogramjavaslatot mutat.
A kézi pulzusérzékelők a mozgatható fogantyúkba vannak beépítve, és segítségével nyomon követhető a pulzusa edzés közben. A megfelelő Bluetooth vevő már be van építve a számítógépbe az opcionális Bluetooth pulzusmérő öv használatához.
A csúszásmentes talpak stabil lábhelyzetet biztosítanak edzés közben. Az első szállítókerekek megkönnyítik a helyváltoztatást, az állítható magasságú talpak pedig gondoskodnak arról, hogy az ellipszis biztonságosan álljon.
A digitális támogatás érdekében az EL 8000 kompatibilis a Christopeit-Sport Connect alkalmazással, és fel van szerelve a Kinomap funkcióval. A Kinomap alkalmazás lehetővé teszi, hogy szórakoztatóan és interaktívan edzhessen Android vagy IOS eszközökkel, és mentse az edzési adatokat. A tesztfázis után a Kinomap alkalmazás havi előfizetésként, térítés ellenében megvásárolható.
A futópad, szobakerékpár és stepper kombinációja, valamint az elliptikus mozgássor előre-hátra, ergonómiailag optimalizált kormánnyal biztosítják a láb-, fenék-, csípő-, comb- és karizmok különösen ízületbarát edzését.

Az otthoni sportedzés az EL 8000 ergométeres elliptikus trénerrel azt jelenti: időjárástól független, teljesítményorientált edzést testmozgáshoz, valamint célorientált kardiovaszkuláris edzést vagy állóképességi edzést megbízható pulzusfigyeléssel. Ez az anyagcsere felgyorsulásához, a kar- és lábizmok erősítéséhez, ezáltal az általános erőnlét javulásához vezethet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük