Johnson exluzív technológiái a Horizon Fitness és a Vision fitness gépeiben

Korábbi cikkünkben a Horizon Fitness történetéről és termékeiről beszéltünk, hogy miért érdemes a legmagasabb minőséget választani. Most viszont kitérünk Johnson exluzív technológiáira amit a Horizon Fitness, és a Vision Fitness termékeiben használnak! Ezek a technológiák egyedülállóak és csak a Johnson Fitness termékeiben (azaz jelen esetben a Horizon, Vision) találhatóak meg. Rengeteg hasznos kényelmi, technológiai és szórakoztató funkcióval találkozhatunk. Ízelítőnek néhányat bemutatunk ebben a cikkünkben.

Johnson exluzív technológiái a Horizon Fitness és a Vision fitness gépeiben

Virtual Active – Interaktív edzés

Ez a rendszer lehetővé teszi hogy vezeték nélküli kapcsolat segítségével, csatlakoztasd az edzőgéped a Virtual Active Passport rendszerhez, ami TV vagy monitorra van rákötve. A világ minden táját felfedezheted edzés közben, a nagy felbontású felvételeknek köszönhetően. Mivel a felvételek szinkronizálva vannak a te mozgásoddal, amint növeled vagy csökkented a sebességed, a felvétel követni fogja azt, ugyanígy követi a dőlésszöget is.
A felvételekhez hang is társul, ezért szinte teljesen úgy érezheted magad, mint ha valóban ott lennél.
Csatlakoztatás után, minden fontos információt ( Sebesség, kalória, pulzus, távolság, idő ) a TV-n vagy a monitoron, könnyedén nyomon követheted.

Featherlight Folding – Hidraulikus összecsukható rendszer

A Horizon Fitness, és a Vision Fitness elliptikus trénerei, és futópadjai, mind ezzel az összecsukható rendszerrel vannak ellátva! Ennek köszönhetően 1 kézzel, könnyedén, és biztonságosan felhajthatjuk gépeinket edzés során, ezzel helyet spórolva környezetünkben. Felhajtás után a rendszer gyerekzárassá válik, így nem tud visszacsapódni! Lehajtás követően, a leengedni kívánt részt, teleszkóp segítségével tudjuk lehajtani, így lassan, biztonságosan és egyszerűen nyeri vissza a termék a 100%-s formáját!

Exact force – Indukciós fékrendszer

Az indukciós fékrendszernek köszönhetően, gombnyomásra fokozatmentesen tudjuk állítani az ellenállást az eszközeinkben. Mivel az ellenállások közötti skála nagyon kicsi, így nehezebben tud előfordulni hogy például az 5. ellenállás túl nehéz, viszont a 4. már túl könnyű. Mindig a megfelelő ellenállást tudja biztosítani a gép, probléma mentesen. Az Exact Force fékrendszer lehetővé teszi hogy mozgó alkatrész nélkül fejtsen ki ellenállást, így sokkal csendesebb, és tartósabb is.

Six Star Frame – Elliptikus szerkezet

A Six Star elliptikus kidolgozás, lehetővé teszi a Horizon Fitness gépeken, hogy mindig megfelelő testtartásban végezzük az edzéseinket!
Az elliptikus trénerek kidolgozása és tervezése során, főszempont volt, hogy az emberi testhez, és különböző magasságokkal teljesen szinkronban legyen a gép.
Lehet hogy te is tapasztaltál már olyat, amikor elliptikust próbáltál, hogy nem tudtad egyenesen háttal végezni a gyakorlatot mert messze voltak a karok, vagy egyszerűen a talpak nem úgy voltak elhelyezve hogy kényelmes legyen. Ezzel a szerkezeti megoldással, teljesen természetes testtartással tudod végezni a gyakorlatokat, hogy még effektívebb legyenek az edzéseid!

Johnson Drive System – Johnson meghajtás

Ez a rendszer a Horizon Fitness, és a Vision Fitness futópadjaiban található meg, és szinte már elengedhetetlen az eszközeikben.
A működési elve a következő. Futás közben, minden egyes lépésnél újra kalibrálja a meghajtást, ezáltal teljesen sima és természetes lesz a futás érzete. Ezzel a rendszerrel védik azt ki, hogy edzés közben, még véletlenül se akadjon meg a szalag, vagy esetleg csúszkáljon!

Perfect Stride Motion – Ideális lépésmozgás

A legtöbb elliptikus trénernél a fő probléma, a 2 láb közötti nagy távolság, vagy a túl kicsi lépéshossz. A Perfect Stride Motion ezt a hibát orvosolja! Ez rendszer úgy lett megalkotva hogy teljesen ergonomikusan legyen, a minél simább és természetes mozgás érdekében. Ezen gépeken a 2 láb közötti távolság, megegyezik azzal a mérettel, mint amikor szimplán sétálunk vagy futunk, ezzel kímélve a csípőt és a térdeket!

Variable Response Cushioing – VRC Ízületkímélő rendszer

Nem véletlen hogy a Horizon Fitness az egyik legmagasabb minőség! Az egyedülálló VRC Ízületkímélő rendszer, teljes biztonságot nyújt ízületeinknek futás közben a futópadon.
A futófelület 3 részre van bontva, a hátsó rész az úgynevezett „elragaszkodó” rész ahol a futópad hasonló puhasággal rendelkezik mint minden futópad, középen a szalagon található az úgymond „átmeneti zóna” ahol már 1 fokkal puhább a futópad, mint maga a hátsó rész! Elől található a „becsapódó zóna” ami a legfontosabb, ugyanis, ezen a részen kapja a legtöbb terhelést az ízület, viszont a VRC kímélő rendszernek köszönhetően, ebben a zónában, minimális terhelést kapnak az ízületek, mert a becsapódás által keletkezet rezonanciát, nagy részben a futópad elnyeli!

Comfort Arc Seat – Ergonomikus ülések

Sok szobakerékpáron előfordul hogy 10-20 perc edzés után, kényelmetlenné válik az ülés, vagy nem érezzük magunkat egyensúlyban. A Horizon Fitness szobakerékpárokon Comfort Art ergonomikus ülésekkel vannak felszerelve, hogy páratlan kényelmet, tartást és egyensúlyt biztosítson edzés közben.

Jól látható, hogy az egyedi technológiák mindent szegmenst igyekeznek lefedni, a legnagyobb biztonság, hatékonyság és kényelem érdekében! 

Johnson exluzív technológiái a Horizon Fitness és a Vision fitness gépeiben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük