Synca CirC Plus luxus masszázsfotel bemutató videó

Synca CirC Plus Luxus masszázsfotel egy igazi Japán csoda! Lélegzetelállító formatervezés, és megjelenés jellemzi ezt a roppant igényes masszázs fotelt. A CirC plus sokkal több mint egy masszásfotel! Formás, és nagyon kompakt masszázs eszköz, mely tökéletesen alkalmazkodik az egyéni életkörülményekhez. Élvezze a pihentető masszázs funkciókat kellemes környezetben, optimális ergonomikus fotellel. Kezelje magát a Synca CirC plus-al!

Élvezze az egyéni masszázst az Ön igényei szerint! Az intuitív távírányítóval teljesen automatikus, vagy különféle kézi programok állnak rendelkezésére.

A Synca CirC plus folyamatosan masszírozza lépésről lépésre a nyaktól a combig, enyhe tapintású masszázzsal. A következő lépésben egy mélyebb dagasztó masszázs kap a feszültségek és elzárodások felszabadítása érdekében. Ezután a medence területen lévő oldalsó légpárnák az izmok további enyhítésével biztosítják a tökéletes masszázst!

Az alsó és medence környéki izmok fontos támogató szerepet játszanak a mozgásban, mely szorosan kapcsolódik a lábhoz és a csigolya izomzatához. A feszes vagy merev izmok a medence területén fájdalmat és diszfunkciót is okozhatnak az ágyéki területen, a hát alsó részén és a csípő környékén is. Tökéletes megoldás ennek kiküszöbölésére a Synca CirC masszásfotel!

SL Shape masszázs – Az L alakú masszázs biztosítja a teljes pihenést. A masszázs „kezek” egy 116cm hosszú vezetősínen mozognak, melyek a nyak alsó részétől a a combokig végig masszírozzák a testet. Egy gombnyomással könnyedén választhat az automata, vagy a a manuális programok közül és már élvezheti is a kényeztető masszázst!

Több mint egy bútordarab, ez Egy masszázsfotel

Tapasztalja meg a japán „Shibui” dizájn eleganciáját.
A hagyományos masszázsfotelek nagyok, terjedelmesek, fényesek és fájhatnak a szemnek.
A CirC+ a „Shibui” japán dizájn megközelítést alkalmazza, ami valami finoman szépet eredményez, amiben megtanulod értékelni az apró részleteket. Első pillantásra a legtöbb ember egy
széket lát, de beleszeretsz a farizmodból kinyúló masszázsba. nyakig és válláig – a megnyugtató meleg, a kényelem, a vezeték nélküli távirányító könnyedsége.
Néhány dolgot meg kell becsülni az életben, ezek közé tartozik a CirC+.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük