Víztisztító tabletta evezőpadokhoz

A VirtuFit víztisztító tablettákat használja az evezőpad víztartályában lévő víz tisztítására és tisztán tartására. A hosszú ideig mozdulatlan vízben baktériumok és algák fejlődhetnek ki, amitől kellemetlen szag szabadulhat fel, és zöld lerakódás képződik a vizes evezőgép tartályán. Ezek a tisztító tabletták gátolják ezen algák és baktériumok fejlődését.
Használja a tablettákat 6 havonta, hogy a tartályban lévő víz tiszta és friss maradjon. Ez a tabletta azt  is megakadályozza, hogy a víz zavarossá váljon. Ezek a puritabok bármilyen vizes evezőpad számára alkalmasak, és nem befolyásolják a víztartály anyagát. A puritabokat 4 tablettánként szállítjuk. Amennyiben a tabletta használata után is a víz zavaros maradna, akkor  cserélje ki a vizet a tartályban.

Ez egy alapvető karbantartási feladat ezeknél az evezőpadoknál, amennyiben vizes evezőpadja van, úgy ne spóróljon ezen a kiegészítő terméken, sok bosszúságtól és kellemetlenségtől óvhatja meg magát.

Íme néhány közkedvelt vizes evezőpad modellünk:

Víztisztító tabletták

A gyártó honlapja szerint nincs szükség a tartály rendszeres tisztítására. Ehelyett 6 havonta kell hozzáadnia a mellékelt víztisztító tabletták egyikét, hogy a víz tiszta maradjon. (Vagy ha a tartály közvetlen napfénynek van kitéve, 3-4 havonta.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük